GTI Technical Installations N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GTI Technical Installations N.V.
Private companiesFood Stores • GTI Technical Installations N.V.

Contactgegevens GTI Technical Installations N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GTI Technical Installations N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GTI Technical Installations N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vluchtenburgstraat 5, B-2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): (03) 8707200 (03) 8707200

Fax (fax): (03) 8772210 (03) 8772210

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GTI Technical Installations N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GTI Technical Installations N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GTI Technical Installations N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GTI Technical Installations N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GTI Technical Installations N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GTI Technical Installations N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GTI Technical Installations N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GTI Technical Installations N.V.
Products information GTI Technical Installations N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04880096435
Ondernemingsnummer: 2199157714
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GTI Technical Installations N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GTI Technical Installations N.V.
(Get full report from official database of BE for GTI Technical Installations N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GTI Technical Installations N.V.
Addition kinds of activities for GTI Technical Installations N.V.

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software

Werken bij GTI Technical Installations N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GTI Technical Installations N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GTI Technical Installations N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GTI Technical Installations N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van GTI Technical Installations N.V. in sociale netwerken
Look for responds of GTI Technical Installations N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GTI Technical Installations N.V.. Laat een reactie achter voor GTI Technical Installations N.V.. GTI Technical Installations N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GTI Technical Installations N.V.. Leave a respond for GTI Technical Installations N.V.. GTI Technical Installations N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GTI Technical Installations N.V. op de google maps. Adres en contacten GTI Technical Installations N.V.
Location of GTI Technical Installations N.V. on the google maps. Address and contacts of GTI Technical Installations N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come GTI Technical Installations N.V. GTI Technical Installations N.V.: Discofan Hi-Fi | Mondia Liège | Uzeel R | MERCATOR VERZEKERINGEN NV | Hope of Africa

Other related companies as GTI Technical Installations N.V.: Discofan Hi-Fi | Mondia Liège | Uzeel R | MERCATOR VERZEKERINGEN NV | Hope of Africa

GTI Technical Installations N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is GTI Technical Installations N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04880096435. Het bedrijf GTI Technical Installations N.V. bevindt zich op het adres: Vluchtenburgstraat 5, B-2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GTI Technical Installations N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GTI Technical Installations N.V. is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GTI Technical Installations N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GTI Technical Installations N.V., openstaande posities, locatie van GTI Technical Installations N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GTI Technical Installations N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is GTI Technical Installations N.V., company assigned to the tax number BE04880096435. The company GTI Technical Installations N.V. is located at the address: Vluchtenburgstraat 5, B-2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GTI Technical Installations N.V. were not found.
The main activity of GTI Technical Installations N.V. is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GTI Technical Installations N.V. is not available. You also can look at reviews of GTI Technical Installations N.V., open positions, location of GTI Technical Installations N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GTI Technical Installations N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GTI Technical Installations N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GTI Technical Installations N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GTI Technical Installations N.V., employees, financial statistics.