TRAEN NOEL NV

Contactgegevens TRAEN NOEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAEN NOEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAEN NOEL NV

Regio (region): Jabbeke, België

Adres (address): Gistelsteenweg 285,8490, België

Telefoon (phone): 050 28 84 00; 050 28 84 06 050 28 84 00; 050 28 84 06

Fax (fax): 050 28 84 01 050 28 84 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAEN NOEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAEN NOEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAEN NOEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAEN NOEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAEN NOEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAEN NOEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAEN NOEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAEN NOEL NV
Products information TRAEN NOEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04471954345
Ondernemingsnummer: 4148681640
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TRAEN NOEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAEN NOEL NV
(Get full report from official database of BE for TRAEN NOEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAEN NOEL NV
Addition kinds of activities for TRAEN NOEL NV

16290104. Dock constructie | Dock construction
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
17710000. Concreet werk | Concrete work
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij TRAEN NOEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAEN NOEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAEN NOEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAEN NOEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

Zoek naar antwoorden van TRAEN NOEL NV in sociale netwerken
Look for responds of TRAEN NOEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAEN NOEL NV. Laat een reactie achter voor TRAEN NOEL NV. TRAEN NOEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAEN NOEL NV. Leave a respond for TRAEN NOEL NV. TRAEN NOEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAEN NOEL NV op de google maps. Adres en contacten TRAEN NOEL NV
Location of TRAEN NOEL NV on the google maps. Address and contacts of TRAEN NOEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAEN NOEL NV TRAEN NOEL NV: GENTI'S-JEANELLI | Blommaert Publiciteit NV | EO SA | Snoeck-Ducaju & Zoon N.V. | babeboulevard

Other related companies as TRAEN NOEL NV: GENTI'S-JEANELLI | Blommaert Publiciteit NV | EO SA | Snoeck-Ducaju & Zoon N.V. | babeboulevard

TRAEN NOEL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Jabbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAEN NOEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04471954345. Het bedrijf TRAEN NOEL NV bevindt zich op het adres: Gistelsteenweg 285,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TRAEN NOEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAEN NOEL NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAEN NOEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAEN NOEL NV, openstaande posities, locatie van TRAEN NOEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRAEN NOEL NV is a company, that was registered 2008 in Jabbeke region, Belgium. Full name of company is TRAEN NOEL NV, company assigned to the tax number BE04471954345. The company TRAEN NOEL NV is located at the address: Gistelsteenweg 285,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TRAEN NOEL NV were not found.
The main activity of TRAEN NOEL NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAEN NOEL NV is not available. You also can look at reviews of TRAEN NOEL NV, open positions, location of TRAEN NOEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAEN NOEL NV, Jabbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAEN NOEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAEN NOEL NV, Jabbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAEN NOEL NV, employees, financial statistics.