Goudezeune Betonfabriek N.V.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Goudezeune Betonfabriek N.V.
Private companiesPrimary Metal Industries • Goudezeune Betonfabriek N.V.

Contactgegevens Goudezeune Betonfabriek N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goudezeune Betonfabriek N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goudezeune Betonfabriek N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vierstraat 41, B-8950 Heuvelland, België

Telefoon (phone): (057) 444833 (057) 444833

Fax (fax): (057) 446929 (057) 446929

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goudezeune Betonfabriek N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goudezeune Betonfabriek N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goudezeune Betonfabriek N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goudezeune Betonfabriek N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goudezeune Betonfabriek N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goudezeune Betonfabriek N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goudezeune Betonfabriek N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goudezeune Betonfabriek N.V.
Products information Goudezeune Betonfabriek N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Goudezeune Betonfabriek N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goudezeune Betonfabriek N.V.
(Get full report from official database of BE for Goudezeune Betonfabriek N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goudezeune Betonfabriek N.V.
Addition kinds of activities for Goudezeune Betonfabriek N.V.

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
331701. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
50230301. gordijnen | Curtains
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij Goudezeune Betonfabriek N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goudezeune Betonfabriek N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goudezeune Betonfabriek N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goudezeune Betonfabriek N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Goudezeune Betonfabriek N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Goudezeune Betonfabriek N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goudezeune Betonfabriek N.V.. Laat een reactie achter voor Goudezeune Betonfabriek N.V.. Goudezeune Betonfabriek N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goudezeune Betonfabriek N.V.. Leave a respond for Goudezeune Betonfabriek N.V.. Goudezeune Betonfabriek N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goudezeune Betonfabriek N.V. op de google maps. Adres en contacten Goudezeune Betonfabriek N.V.
Location of Goudezeune Betonfabriek N.V. on the google maps. Address and contacts of Goudezeune Betonfabriek N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Goudezeune Betonfabriek N.V. Goudezeune Betonfabriek N.V.: E-Tec | Technofluid SA | Experience Travel | Lingvest | Karel Vandeweege N.V.

Other related companies as Goudezeune Betonfabriek N.V.: E-Tec | Technofluid SA | Experience Travel | Lingvest | Karel Vandeweege N.V.

Goudezeune Betonfabriek N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Goudezeune Betonfabriek N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf Goudezeune Betonfabriek N.V. bevindt zich op het adres: Vierstraat 41, B-8950 Heuvelland. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Goudezeune Betonfabriek N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goudezeune Betonfabriek N.V. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goudezeune Betonfabriek N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goudezeune Betonfabriek N.V., openstaande posities, locatie van Goudezeune Betonfabriek N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goudezeune Betonfabriek N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Goudezeune Betonfabriek N.V., company assigned to the tax number BE03236816406. The company Goudezeune Betonfabriek N.V. is located at the address: Vierstraat 41, B-8950 Heuvelland. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Goudezeune Betonfabriek N.V. were not found.
The main activity of Goudezeune Betonfabriek N.V. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goudezeune Betonfabriek N.V. is not available. You also can look at reviews of Goudezeune Betonfabriek N.V., open positions, location of Goudezeune Betonfabriek N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goudezeune Betonfabriek N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goudezeune Betonfabriek N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goudezeune Betonfabriek N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goudezeune Betonfabriek N.V., employees, financial statistics.