Maalderij Roosens N.V.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Maalderij Roosens N.V.
Private companiesCoal Mining • Maalderij Roosens N.V.

Contactgegevens Maalderij Roosens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maalderij Roosens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maalderij Roosens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Metropoolstraat 3-4, B-2900 Schoten, België

Telefoon (phone): (03) 6585888 (03) 6585888

Fax (fax): (03) 6581390 (03) 6581390

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maalderij Roosens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maalderij Roosens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maalderij Roosens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maalderij Roosens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maalderij Roosens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maalderij Roosens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maalderij Roosens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maalderij Roosens N.V.
Products information Maalderij Roosens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09117797851
Ondernemingsnummer: 4324188232
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Maalderij Roosens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maalderij Roosens N.V.
(Get full report from official database of BE for Maalderij Roosens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maalderij Roosens N.V.
Addition kinds of activities for Maalderij Roosens N.V.

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
09710101. Spelbeheer | Game management
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
65310202. Condominium manager | Condominium manager
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij Maalderij Roosens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maalderij Roosens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maalderij Roosens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maalderij Roosens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Maalderij Roosens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Maalderij Roosens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maalderij Roosens N.V.. Laat een reactie achter voor Maalderij Roosens N.V.. Maalderij Roosens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maalderij Roosens N.V.. Leave a respond for Maalderij Roosens N.V.. Maalderij Roosens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maalderij Roosens N.V. op de google maps. Adres en contacten Maalderij Roosens N.V.
Location of Maalderij Roosens N.V. on the google maps. Address and contacts of Maalderij Roosens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Maalderij Roosens N.V. Maalderij Roosens N.V.: Bureau d'Expertise Vigneron SPRL | D.S. MOTOREN | Boyens Michel SPRL | Biljarts Thissen N.V. | expant

Other related companies as Maalderij Roosens N.V.: Bureau d'Expertise Vigneron SPRL | D.S. MOTOREN | Boyens Michel SPRL | Biljarts Thissen N.V. | expant

Maalderij Roosens N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Maalderij Roosens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117797851. Het bedrijf Maalderij Roosens N.V. bevindt zich op het adres: Metropoolstraat 3-4, B-2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Maalderij Roosens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maalderij Roosens N.V. is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maalderij Roosens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maalderij Roosens N.V., openstaande posities, locatie van Maalderij Roosens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maalderij Roosens N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Maalderij Roosens N.V., company assigned to the tax number BE09117797851. The company Maalderij Roosens N.V. is located at the address: Metropoolstraat 3-4, B-2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Maalderij Roosens N.V. were not found.
The main activity of Maalderij Roosens N.V. is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Maalderij Roosens N.V. is not available. You also can look at reviews of Maalderij Roosens N.V., open positions, location of Maalderij Roosens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maalderij Roosens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maalderij Roosens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maalderij Roosens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maalderij Roosens N.V., employees, financial statistics.