Hydraulic & Diesel Service N.V.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Hydraulic & Diesel Service N.V.
Private companiesTransportation by Air • Hydraulic & Diesel Service N.V.

Contactgegevens Hydraulic & Diesel Service N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hydraulic & Diesel Service N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hydraulic & Diesel Service N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Noorderlaan 37, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 5411701 (03) 5411701

Fax (fax): (03) 5411833 (03) 5411833

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hydraulic & Diesel Service N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hydraulic & Diesel Service N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hydraulic & Diesel Service N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hydraulic & Diesel Service N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hydraulic & Diesel Service N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hydraulic & Diesel Service N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hydraulic & Diesel Service N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hydraulic & Diesel Service N.V.
Products information Hydraulic & Diesel Service N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hydraulic & Diesel Service N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hydraulic & Diesel Service N.V.
(Get full report from official database of BE for Hydraulic & Diesel Service N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hydraulic & Diesel Service N.V.
Addition kinds of activities for Hydraulic & Diesel Service N.V.

25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
28220103. Styreen-butadieenrubbers, (meer dan 50% butadieen), sbr, gr | Styrene-butadiene rubbers, (over 50% butadiene), sbr, grs
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
50930105. Afval papier | Waste paper
52110105. zijspoor | Siding
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec

Werken bij Hydraulic & Diesel Service N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hydraulic & Diesel Service N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hydraulic & Diesel Service N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hydraulic & Diesel Service N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van Hydraulic & Diesel Service N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Hydraulic & Diesel Service N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hydraulic & Diesel Service N.V.. Laat een reactie achter voor Hydraulic & Diesel Service N.V.. Hydraulic & Diesel Service N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hydraulic & Diesel Service N.V.. Leave a respond for Hydraulic & Diesel Service N.V.. Hydraulic & Diesel Service N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hydraulic & Diesel Service N.V. op de google maps. Adres en contacten Hydraulic & Diesel Service N.V.
Location of Hydraulic & Diesel Service N.V. on the google maps. Address and contacts of Hydraulic & Diesel Service N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hydraulic & Diesel Service N.V. Hydraulic & Diesel Service N.V.: YACHT NV | Kordekor NV | Salocin BVBA | Iso Chassis S.P.R.L. | International Forum for Biophilosophy

Other related companies as Hydraulic & Diesel Service N.V.: YACHT NV | Kordekor NV | Salocin BVBA | Iso Chassis S.P.R.L. | International Forum for Biophilosophy

Hydraulic & Diesel Service N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hydraulic & Diesel Service N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf Hydraulic & Diesel Service N.V. bevindt zich op het adres: Noorderlaan 37, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hydraulic & Diesel Service N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hydraulic & Diesel Service N.V. is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hydraulic & Diesel Service N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hydraulic & Diesel Service N.V., openstaande posities, locatie van Hydraulic & Diesel Service N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hydraulic & Diesel Service N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hydraulic & Diesel Service N.V., company assigned to the tax number BE03593322753. The company Hydraulic & Diesel Service N.V. is located at the address: Noorderlaan 37, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hydraulic & Diesel Service N.V. were not found.
The main activity of Hydraulic & Diesel Service N.V. is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hydraulic & Diesel Service N.V. is not available. You also can look at reviews of Hydraulic & Diesel Service N.V., open positions, location of Hydraulic & Diesel Service N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hydraulic & Diesel Service N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hydraulic & Diesel Service N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hydraulic & Diesel Service N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hydraulic & Diesel Service N.V., employees, financial statistics.