Huysentruyt Et Fils S.A.

Contactgegevens Huysentruyt Et Fils S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huysentruyt Et Fils S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huysentruyt Et Fils S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Sainte Barbe 12, B-5060 Tamines, België

Telefoon (phone): (071) 771556 (071) 771556

Fax (fax): (071) 775635 (071) 775635

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huysentruyt Et Fils S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huysentruyt Et Fils S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huysentruyt Et Fils S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huysentruyt Et Fils S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huysentruyt Et Fils S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huysentruyt Et Fils S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huysentruyt Et Fils S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huysentruyt Et Fils S.A.
Products information Huysentruyt Et Fils S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03056640625
Ondernemingsnummer: 8928558349
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Huysentruyt Et Fils S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huysentruyt Et Fils S.A.
(Get full report from official database of BE for Huysentruyt Et Fils S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huysentruyt Et Fils S.A.
Addition kinds of activities for Huysentruyt Et Fils S.A.

363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
75349905. Vulcaniserende banden en buizen | Vulcanizing tires and tubes
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij Huysentruyt Et Fils S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huysentruyt Et Fils S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huysentruyt Et Fils S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huysentruyt Et Fils S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Huysentruyt Et Fils S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Huysentruyt Et Fils S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huysentruyt Et Fils S.A.. Laat een reactie achter voor Huysentruyt Et Fils S.A.. Huysentruyt Et Fils S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huysentruyt Et Fils S.A.. Leave a respond for Huysentruyt Et Fils S.A.. Huysentruyt Et Fils S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huysentruyt Et Fils S.A. op de google maps. Adres en contacten Huysentruyt Et Fils S.A.
Location of Huysentruyt Et Fils S.A. on the google maps. Address and contacts of Huysentruyt Et Fils S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Huysentruyt Et Fils S.A. Huysentruyt Et Fils S.A.: Aquarium De Siervis BVBA | Baetens P | CLAIRE IMMOBILIERE | RUITERSPORTART THEUNS NV | Vanhoof Software

Other related companies as Huysentruyt Et Fils S.A.: Aquarium De Siervis BVBA | Baetens P | CLAIRE IMMOBILIERE | RUITERSPORTART THEUNS NV | Vanhoof Software

Huysentruyt Et Fils S.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Huysentruyt Et Fils S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056640625. Het bedrijf Huysentruyt Et Fils S.A. bevindt zich op het adres: Rue Sainte Barbe 12, B-5060 Tamines. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Huysentruyt Et Fils S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huysentruyt Et Fils S.A. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huysentruyt Et Fils S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huysentruyt Et Fils S.A., openstaande posities, locatie van Huysentruyt Et Fils S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huysentruyt Et Fils S.A. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Huysentruyt Et Fils S.A., company assigned to the tax number BE03056640625. The company Huysentruyt Et Fils S.A. is located at the address: Rue Sainte Barbe 12, B-5060 Tamines. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Huysentruyt Et Fils S.A. were not found.
The main activity of Huysentruyt Et Fils S.A. is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huysentruyt Et Fils S.A. is not available. You also can look at reviews of Huysentruyt Et Fils S.A., open positions, location of Huysentruyt Et Fils S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huysentruyt Et Fils S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huysentruyt Et Fils S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huysentruyt Et Fils S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huysentruyt Et Fils S.A., employees, financial statistics.