Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.
Private companiesAgricultural Services • Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

Contactgegevens Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lageweg 392, B-2660 Hoboken (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 8298211 (03) 8298211

Fax (fax): (03) 8289100 (03) 8289100

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hayes-Lemmerz België B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hayes-Lemmerz België B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.
Products information Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08034545898
Ondernemingsnummer: 3478240966
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
281901. Elements | Elements
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
39490207. Kunstenen, vissen: kunstmatig | Lures, fishing: artificial
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Leave a respond for Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.. Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.
Location of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: Heremans BVBA | EGGERMONT RUMAT NV | BURO PROJECT | Upsilon BVBA | Video Library

Other related companies as Hayes-Lemmerz België B.V.B.A.: Heremans BVBA | EGGERMONT RUMAT NV | BURO PROJECT | Upsilon BVBA | Video Library

Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034545898. Het bedrijf Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lageweg 392, B-2660 Hoboken (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08034545898. The company Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is located at the address: Lageweg 392, B-2660 Hoboken (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. were not found.
The main activity of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., open positions, location of Hayes-Lemmerz België B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hayes-Lemmerz België B.V.B.A., employees, financial statistics.