SLEMBROUCK DIRK BVBA

Contactgegevens SLEMBROUCK DIRK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEMBROUCK DIRK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEMBROUCK DIRK BVBA

Regio (region): Middelkerke (Schore), België

Adres (address): Schorestraat 47,8433, België

Telefoon (phone): 051 55 57 78 051 55 57 78

Fax (fax): 051 55 57 86 051 55 57 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEMBROUCK DIRK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEMBROUCK DIRK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEMBROUCK DIRK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEMBROUCK DIRK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEMBROUCK DIRK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEMBROUCK DIRK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEMBROUCK DIRK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEMBROUCK DIRK BVBA
Products information SLEMBROUCK DIRK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02980285644
Ondernemingsnummer: 6701080322
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SLEMBROUCK DIRK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEMBROUCK DIRK BVBA
(Get full report from official database of BE for SLEMBROUCK DIRK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEMBROUCK DIRK BVBA
Addition kinds of activities for SLEMBROUCK DIRK BVBA

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
37320104. Jetski's | Jet skis
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij SLEMBROUCK DIRK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEMBROUCK DIRK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEMBROUCK DIRK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

Zoek naar antwoorden van SLEMBROUCK DIRK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SLEMBROUCK DIRK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. Laat een reactie achter voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. SLEMBROUCK DIRK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEMBROUCK DIRK BVBA. Leave a respond for SLEMBROUCK DIRK BVBA. SLEMBROUCK DIRK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEMBROUCK DIRK BVBA op de google maps. Adres en contacten SLEMBROUCK DIRK BVBA
Location of SLEMBROUCK DIRK BVBA on the google maps. Address and contacts of SLEMBROUCK DIRK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEMBROUCK DIRK BVBA SLEMBROUCK DIRK BVBA: Comptafisc CV | Eti-Machine BVBA | Caves Le Pré-Clos SA | Connect N.V. | E.M. Biscuits C.V.B.A.

Other related companies as SLEMBROUCK DIRK BVBA: Comptafisc CV | Eti-Machine BVBA | Caves Le Pré-Clos SA | Connect N.V. | E.M. Biscuits C.V.B.A.

SLEMBROUCK DIRK BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Middelkerke (Schore), België. De volledige naam van het bedrijf is SLEMBROUCK DIRK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980285644. Het bedrijf SLEMBROUCK DIRK BVBA bevindt zich op het adres: Schorestraat 47,8433. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SLEMBROUCK DIRK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLEMBROUCK DIRK BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEMBROUCK DIRK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEMBROUCK DIRK BVBA, openstaande posities, locatie van SLEMBROUCK DIRK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLEMBROUCK DIRK BVBA is a company, that was registered 2000 in Middelkerke (Schore) region, Belgium. Full name of company is SLEMBROUCK DIRK BVBA, company assigned to the tax number BE02980285644. The company SLEMBROUCK DIRK BVBA is located at the address: Schorestraat 47,8433. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SLEMBROUCK DIRK BVBA were not found.
The main activity of SLEMBROUCK DIRK BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEMBROUCK DIRK BVBA is not available. You also can look at reviews of SLEMBROUCK DIRK BVBA, open positions, location of SLEMBROUCK DIRK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEMBROUCK DIRK BVBA, Middelkerke (Schore): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEMBROUCK DIRK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEMBROUCK DIRK BVBA, Middelkerke (Schore): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEMBROUCK DIRK BVBA, employees, financial statistics.