Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.

Contactgegevens Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Twee Huizenstraat 57a, B-1140 Everen, België

Telefoon (phone): (02) 242 37 00 (02) 242 37 00

Fax (fax): (02) 242 66 57 (02) 242 66 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gmp Belgium-Bibliofilm N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gmp Belgium-Bibliofilm N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.
Products information Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.
(Get full report from official database of BE for Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.
Addition kinds of activities for Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.

361300. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
20260105. Half om half | Half and half
28449906. Handdoeken, premoistened | Towelettes, premoistened
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

    Regio: GELEEN

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Laat een reactie achter voor Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Leave a respond for Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.. Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. op de google maps. Adres en contacten Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.
Location of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. on the google maps. Address and contacts of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: Auto-Electro-Genk | Elsen-Houben BVBA | Gedeon | INSTITUUT VOOR COMMUNICATIE | Dinamic Verpakkingen Benelux NV

Other related companies as Gmp Belgium-Bibliofilm N.V.: Auto-Electro-Genk | Elsen-Houben BVBA | Gedeon | INSTITUUT VOOR COMMUNICATIE | Dinamic Verpakkingen Benelux NV

Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. bevindt zich op het adres: Twee Huizenstraat 57a, B-1140 Everen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., openstaande posities, locatie van Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., company assigned to the tax number BE03593322753. The company Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is located at the address: Twee Huizenstraat 57a, B-1140 Everen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. were not found.
The main activity of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. is not available. You also can look at reviews of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., open positions, location of Gmp Belgium-Bibliofilm N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gmp Belgium-Bibliofilm N.V., employees, financial statistics.