GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

Contactgegevens GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Fabrieksstraat 147, B-3900 Overpelt, België

Telefoon (phone): (011) 809311 (011) 809311

Fax (fax): (011) 809300 (011) 809300

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.
Products information GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07793945312
Ondernemingsnummer: 3646331787
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.
(Get full report from official database of BE for GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.
Addition kinds of activities for GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
27110000. Kranten | Newspapers
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
39491201. Croquet sets | Croquet sets

Werken bij GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. in sociale netwerken
Look for responds of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Laat een reactie achter voor GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. Leave a respond for GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.. GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. op de google maps. Adres en contacten GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.
Location of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. on the google maps. Address and contacts of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: De Wijngaard BVBA | Water Technics | Doyen SA | Terweduwe Jack BVBA | Naert Bureau BVBA

Other related companies as GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V.: De Wijngaard BVBA | Water Technics | Doyen SA | Terweduwe Jack BVBA | Naert Bureau BVBA

GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07793945312. Het bedrijf GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. bevindt zich op het adres: Fabrieksstraat 147, B-3900 Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., openstaande posities, locatie van GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., company assigned to the tax number BE07793945312. The company GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is located at the address: Fabrieksstraat 147, B-3900 Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. were not found.
The main activity of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. is not available. You also can look at reviews of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., open positions, location of GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMO Gereedschapmakerij Overpelt N.V., employees, financial statistics.