GMC Instruments Belgium S.A.

Particuliere bedrijvenBosbouw • GMC Instruments Belgium S.A.
Private companiesForestry • GMC Instruments Belgium S.A.

Contactgegevens GMC Instruments Belgium S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMC Instruments Belgium S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMC Instruments Belgium S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chemin des Deux Maisons 63b4, B-1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7629276 (02) 7629276

Fax (fax): (02) 7626176 (02) 7626176

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMC Instruments Belgium S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMC Instruments Belgium S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMC Instruments Belgium S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMC Instruments Belgium S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMC Instruments Belgium S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMC Instruments Belgium S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMC Instruments Belgium S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMC Instruments Belgium S.A.
Products information GMC Instruments Belgium S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06128417968
Ondernemingsnummer: 5303070068
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GMC Instruments Belgium S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMC Instruments Belgium S.A.
(Get full report from official database of BE for GMC Instruments Belgium S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMC Instruments Belgium S.A.
Addition kinds of activities for GMC Instruments Belgium S.A.

8249. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec

Werken bij GMC Instruments Belgium S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMC Instruments Belgium S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMC Instruments Belgium S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMC Instruments Belgium S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van GMC Instruments Belgium S.A. in sociale netwerken
Look for responds of GMC Instruments Belgium S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMC Instruments Belgium S.A.. Laat een reactie achter voor GMC Instruments Belgium S.A.. GMC Instruments Belgium S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMC Instruments Belgium S.A.. Leave a respond for GMC Instruments Belgium S.A.. GMC Instruments Belgium S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMC Instruments Belgium S.A. op de google maps. Adres en contacten GMC Instruments Belgium S.A.
Location of GMC Instruments Belgium S.A. on the google maps. Address and contacts of GMC Instruments Belgium S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come GMC Instruments Belgium S.A. GMC Instruments Belgium S.A.: AIR-LUX BVBA | Proximal SPRL | ONTEX NV | FEVIA | Jonckheere Subcontracting nv

Other related companies as GMC Instruments Belgium S.A.: AIR-LUX BVBA | Proximal SPRL | ONTEX NV | FEVIA | Jonckheere Subcontracting nv

GMC Instruments Belgium S.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is GMC Instruments Belgium S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06128417968. Het bedrijf GMC Instruments Belgium S.A. bevindt zich op het adres: Chemin des Deux Maisons 63b4, B-1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GMC Instruments Belgium S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMC Instruments Belgium S.A. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMC Instruments Belgium S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMC Instruments Belgium S.A., openstaande posities, locatie van GMC Instruments Belgium S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMC Instruments Belgium S.A. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is GMC Instruments Belgium S.A., company assigned to the tax number BE06128417968. The company GMC Instruments Belgium S.A. is located at the address: Chemin des Deux Maisons 63b4, B-1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GMC Instruments Belgium S.A. were not found.
The main activity of GMC Instruments Belgium S.A. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GMC Instruments Belgium S.A. is not available. You also can look at reviews of GMC Instruments Belgium S.A., open positions, location of GMC Instruments Belgium S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMC Instruments Belgium S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMC Instruments Belgium S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMC Instruments Belgium S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMC Instruments Belgium S.A., employees, financial statistics.