Glamox-Framaz N.V.

Contactgegevens Glamox-Framaz N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glamox-Framaz N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glamox-Framaz N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oudestraat 10, B-2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): (03) 8709690 (03) 8709690

Fax (fax): (03) 8709691 (03) 8709691

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glamox-Framaz N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glamox-Framaz N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glamox-Framaz N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glamox-Framaz N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glamox-Framaz N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glamox-Framaz N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glamox-Framaz N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glamox-Framaz N.V.
Products information Glamox-Framaz N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Glamox-Framaz N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glamox-Framaz N.V.
(Get full report from official database of BE for Glamox-Framaz N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glamox-Framaz N.V.
Addition kinds of activities for Glamox-Framaz N.V.

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
384205. Bandages en dressings | Bandages and dressings
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
51810000. Bier en aal | Beer and ale
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij Glamox-Framaz N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glamox-Framaz N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glamox-Framaz N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glamox-Framaz N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Glamox-Framaz N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Glamox-Framaz N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glamox-Framaz N.V.. Laat een reactie achter voor Glamox-Framaz N.V.. Glamox-Framaz N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glamox-Framaz N.V.. Leave a respond for Glamox-Framaz N.V.. Glamox-Framaz N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glamox-Framaz N.V. op de google maps. Adres en contacten Glamox-Framaz N.V.
Location of Glamox-Framaz N.V. on the google maps. Address and contacts of Glamox-Framaz N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Glamox-Framaz N.V. Glamox-Framaz N.V.: Alen-Van Otterdijk VOF | Entr. Robert Golinvaux S.P.R.L. | DECOBUY ON WEB | DSA-TECHNIK Bvba | Descheemaeker Rudi

Other related companies as Glamox-Framaz N.V.: Alen-Van Otterdijk VOF | Entr. Robert Golinvaux S.P.R.L. | DECOBUY ON WEB | DSA-TECHNIK Bvba | Descheemaeker Rudi

Glamox-Framaz N.V. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Glamox-Framaz N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf Glamox-Framaz N.V. bevindt zich op het adres: Oudestraat 10, B-2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Glamox-Framaz N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glamox-Framaz N.V. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glamox-Framaz N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glamox-Framaz N.V., openstaande posities, locatie van Glamox-Framaz N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glamox-Framaz N.V. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Glamox-Framaz N.V., company assigned to the tax number BE04445861816. The company Glamox-Framaz N.V. is located at the address: Oudestraat 10, B-2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Glamox-Framaz N.V. were not found.
The main activity of Glamox-Framaz N.V. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Glamox-Framaz N.V. is not available. You also can look at reviews of Glamox-Framaz N.V., open positions, location of Glamox-Framaz N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glamox-Framaz N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glamox-Framaz N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glamox-Framaz N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glamox-Framaz N.V., employees, financial statistics.