Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.
Private companiesLegal Services • Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

Contactgegevens Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Peerstraat 195, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2265175 (09) 2265175

Fax (fax): (09) 2270958 (09) 2270958

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.
Products information Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

4424. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
07629903. Wijngaard management en onderhoudsdiensten | Vineyard management and maintenance services
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
35420201. Arbor pressen | Arbor presses
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle
50851001. pakkingen | Gaskets

Werken bij Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Leave a respond for Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.. Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.
Location of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: Bert René BVBA | Defenain | ARO/INGERSOLL-RAND | Achten Autoverhuur | Aronia N.V.

Other related companies as Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A.: Bert René BVBA | Defenain | ARO/INGERSOLL-RAND | Achten Autoverhuur | Aronia N.V.

Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Peerstraat 195, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04445861816. The company Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is located at the address: Peerstraat 195, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. were not found.
The main activity of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., open positions, location of Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gilbert Vandercruyssen B.V.B.A., employees, financial statistics.