Gielen Electriciteiswerken N.V.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Gielen Electriciteiswerken N.V.
Private companiesDepository Institutions • Gielen Electriciteiswerken N.V.

Contactgegevens Gielen Electriciteiswerken N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gielen Electriciteiswerken N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gielen Electriciteiswerken N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schoolstraat 65, B-3920 Lommel, België

Telefoon (phone): (011) 544128 (011) 544128

Fax (fax): (011) 546539 (011) 546539

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gielen Electriciteiswerken N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gielen Electriciteiswerken N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gielen Electriciteiswerken N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gielen Electriciteiswerken N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gielen Electriciteiswerken N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gielen Electriciteiswerken N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gielen Electriciteiswerken N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gielen Electriciteiswerken N.V.
Products information Gielen Electriciteiswerken N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03720214843
Ondernemingsnummer: 9574554443
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gielen Electriciteiswerken N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gielen Electriciteiswerken N.V.
(Get full report from official database of BE for Gielen Electriciteiswerken N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gielen Electriciteiswerken N.V.
Addition kinds of activities for Gielen Electriciteiswerken N.V.

17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
72180202. Vlam- en hittebestendige kledingvoorziening | Flame and heat resistant clothing supply

Werken bij Gielen Electriciteiswerken N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gielen Electriciteiswerken N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gielen Electriciteiswerken N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gielen Electriciteiswerken N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


Zoek naar antwoorden van Gielen Electriciteiswerken N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Gielen Electriciteiswerken N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gielen Electriciteiswerken N.V.. Laat een reactie achter voor Gielen Electriciteiswerken N.V.. Gielen Electriciteiswerken N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gielen Electriciteiswerken N.V.. Leave a respond for Gielen Electriciteiswerken N.V.. Gielen Electriciteiswerken N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gielen Electriciteiswerken N.V. op de google maps. Adres en contacten Gielen Electriciteiswerken N.V.
Location of Gielen Electriciteiswerken N.V. on the google maps. Address and contacts of Gielen Electriciteiswerken N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gielen Electriciteiswerken N.V. Gielen Electriciteiswerken N.V.: Bruma SPRL | J.D.S. MENUISERIE | Sarens NV | METAALCONSTRUCTIE CORNILLE BVBA | CYBERPSACE

Other related companies as Gielen Electriciteiswerken N.V.: Bruma SPRL | J.D.S. MENUISERIE | Sarens NV | METAALCONSTRUCTIE CORNILLE BVBA | CYBERPSACE

Gielen Electriciteiswerken N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gielen Electriciteiswerken N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03720214843. Het bedrijf Gielen Electriciteiswerken N.V. bevindt zich op het adres: Schoolstraat 65, B-3920 Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gielen Electriciteiswerken N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gielen Electriciteiswerken N.V. is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gielen Electriciteiswerken N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gielen Electriciteiswerken N.V., openstaande posities, locatie van Gielen Electriciteiswerken N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gielen Electriciteiswerken N.V. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Gielen Electriciteiswerken N.V., company assigned to the tax number BE03720214843. The company Gielen Electriciteiswerken N.V. is located at the address: Schoolstraat 65, B-3920 Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gielen Electriciteiswerken N.V. were not found.
The main activity of Gielen Electriciteiswerken N.V. is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gielen Electriciteiswerken N.V. is not available. You also can look at reviews of Gielen Electriciteiswerken N.V., open positions, location of Gielen Electriciteiswerken N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gielen Electriciteiswerken N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gielen Electriciteiswerken N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gielen Electriciteiswerken N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gielen Electriciteiswerken N.V., employees, financial statistics.