Geert David B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Geert David B.V.B.A.
Private companiesAgricultural Services • Geert David B.V.B.A.

Contactgegevens Geert David B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geert David B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geert David B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Albert I Laan 19a, B-8630 Veurne, België

Telefoon (phone): (058) 312207 (058) 312207

Fax (fax): (058) 313172 (058) 313172

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geert David B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geert David B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geert David B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geert David B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geert David B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geert David B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geert David B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geert David B.V.B.A.
Products information Geert David B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06972717285
Ondernemingsnummer: 6624176025
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Geert David B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geert David B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Geert David B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geert David B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Geert David B.V.B.A.

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
07820201. Begraafplaats onderhoudswerkzaamheden | Cemetery upkeep services
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper

Werken bij Geert David B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geert David B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geert David B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geert David B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Geert David B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Geert David B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geert David B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Geert David B.V.B.A.. Geert David B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geert David B.V.B.A.. Leave a respond for Geert David B.V.B.A.. Geert David B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geert David B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Geert David B.V.B.A.
Location of Geert David B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Geert David B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Geert David B.V.B.A. Geert David B.V.B.A.: MICROFILM-TECHNIK | Braekevelt | Lettershop Deurne BVBA | Storms SPRL | Oostwoud België NV

Other related companies as Geert David B.V.B.A.: MICROFILM-TECHNIK | Braekevelt | Lettershop Deurne BVBA | Storms SPRL | Oostwoud België NV

Geert David B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Geert David B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972717285. Het bedrijf Geert David B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Albert I Laan 19a, B-8630 Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Geert David B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geert David B.V.B.A. is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geert David B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geert David B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Geert David B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geert David B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Geert David B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06972717285. The company Geert David B.V.B.A. is located at the address: Albert I Laan 19a, B-8630 Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Geert David B.V.B.A. were not found.
The main activity of Geert David B.V.B.A. is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Geert David B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Geert David B.V.B.A., open positions, location of Geert David B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geert David B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geert David B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geert David B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geert David B.V.B.A., employees, financial statistics.