Garage Bruyninx N.V.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Garage Bruyninx N.V.
Private companiesSocial Services • Garage Bruyninx N.V.

Contactgegevens Garage Bruyninx N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Bruyninx N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Bruyninx N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): St. Truidersteenweg 250, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 27 12 22 (011) 27 12 22

Fax (fax): (011) 27 50 01 (011) 27 50 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Bruyninx N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Bruyninx N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Bruyninx N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Bruyninx N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Bruyninx N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Bruyninx N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Bruyninx N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Bruyninx N.V.
Products information Garage Bruyninx N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03063781738
Ondernemingsnummer: 7259185791
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Garage Bruyninx N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Bruyninx N.V.
(Get full report from official database of BE for Garage Bruyninx N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Bruyninx N.V.
Addition kinds of activities for Garage Bruyninx N.V.

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
382499. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
26210200. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
49250106. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, distributie | Mixed natural and manufactured gas, distribution

Werken bij Garage Bruyninx N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Bruyninx N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Bruyninx N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Bruyninx N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Garage Bruyninx N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Garage Bruyninx N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Bruyninx N.V.. Laat een reactie achter voor Garage Bruyninx N.V.. Garage Bruyninx N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Bruyninx N.V.. Leave a respond for Garage Bruyninx N.V.. Garage Bruyninx N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Bruyninx N.V. op de google maps. Adres en contacten Garage Bruyninx N.V.
Location of Garage Bruyninx N.V. on the google maps. Address and contacts of Garage Bruyninx N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Bruyninx N.V. Garage Bruyninx N.V.: METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | Bemco SA | P.I. of Europe N.V. | Arcabase BVBA | Francois de Borchgrave

Other related companies as Garage Bruyninx N.V.: METAALKONSTRUKTIE LESAGE NV | Bemco SA | P.I. of Europe N.V. | Arcabase BVBA | Francois de Borchgrave

Garage Bruyninx N.V. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Bruyninx N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03063781738. Het bedrijf Garage Bruyninx N.V. bevindt zich op het adres: St. Truidersteenweg 250, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Garage Bruyninx N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Bruyninx N.V. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Bruyninx N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Bruyninx N.V., openstaande posities, locatie van Garage Bruyninx N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Bruyninx N.V. is a company, that was registered 2001 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Garage Bruyninx N.V., company assigned to the tax number BE03063781738. The company Garage Bruyninx N.V. is located at the address: St. Truidersteenweg 250, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Garage Bruyninx N.V. were not found.
The main activity of Garage Bruyninx N.V. is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Bruyninx N.V. is not available. You also can look at reviews of Garage Bruyninx N.V., open positions, location of Garage Bruyninx N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Bruyninx N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Bruyninx N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Bruyninx N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Bruyninx N.V., employees, financial statistics.