Galvano Chroom B.V.B.A.

Contactgegevens Galvano Chroom B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galvano Chroom B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galvano Chroom B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stationsstraat 127, B-9890 Gavere, België

Telefoon (phone): (09) 3841346 (09) 3841346

Fax (fax): (09) 3847059 (09) 3847059

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galvano Chroom B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galvano Chroom B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galvano Chroom B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galvano Chroom B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galvano Chroom B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galvano Chroom B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galvano Chroom B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galvano Chroom B.V.B.A.
Products information Galvano Chroom B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06128417968
Ondernemingsnummer: 5303070068
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Galvano Chroom B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galvano Chroom B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Galvano Chroom B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galvano Chroom B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Galvano Chroom B.V.B.A.

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
33570100. Communicatie draad | Communication wire
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment

Werken bij Galvano Chroom B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galvano Chroom B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galvano Chroom B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galvano Chroom B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Galvano Chroom B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Galvano Chroom B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galvano Chroom B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Galvano Chroom B.V.B.A.. Galvano Chroom B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galvano Chroom B.V.B.A.. Leave a respond for Galvano Chroom B.V.B.A.. Galvano Chroom B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galvano Chroom B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Galvano Chroom B.V.B.A.
Location of Galvano Chroom B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Galvano Chroom B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Galvano Chroom B.V.B.A. Galvano Chroom B.V.B.A.: PHILIPCORNES | Schuykens P | Pacma Belgium | Cauffman, Louis | Ocean Transport Insurance Mutual O.V

Other related companies as Galvano Chroom B.V.B.A.: PHILIPCORNES | Schuykens P | Pacma Belgium | Cauffman, Louis | Ocean Transport Insurance Mutual O.V

Galvano Chroom B.V.B.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Galvano Chroom B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06128417968. Het bedrijf Galvano Chroom B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Stationsstraat 127, B-9890 Gavere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Galvano Chroom B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galvano Chroom B.V.B.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galvano Chroom B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galvano Chroom B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Galvano Chroom B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Galvano Chroom B.V.B.A. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Galvano Chroom B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06128417968. The company Galvano Chroom B.V.B.A. is located at the address: Stationsstraat 127, B-9890 Gavere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Galvano Chroom B.V.B.A. were not found.
The main activity of Galvano Chroom B.V.B.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Galvano Chroom B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Galvano Chroom B.V.B.A., open positions, location of Galvano Chroom B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galvano Chroom B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galvano Chroom B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galvano Chroom B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galvano Chroom B.V.B.A., employees, financial statistics.