Frederic Reich S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Frederic Reich S.P.R.L.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Frederic Reich S.P.R.L.

Contactgegevens Frederic Reich S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frederic Reich S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frederic Reich S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Ariane 27, B-1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7725085 (02) 7725085

Fax (fax): (02) 7629448 (02) 7629448

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frederic Reich S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frederic Reich S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frederic Reich S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frederic Reich S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frederic Reich S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frederic Reich S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frederic Reich S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frederic Reich S.P.R.L.
Products information Frederic Reich S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Frederic Reich S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frederic Reich S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Frederic Reich S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frederic Reich S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Frederic Reich S.P.R.L.

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
25410105. Showcases, behalve gekoeld: hout | Showcases, except refrigerated: wood
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij Frederic Reich S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frederic Reich S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frederic Reich S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frederic Reich S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van Frederic Reich S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Frederic Reich S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frederic Reich S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Frederic Reich S.P.R.L.. Frederic Reich S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frederic Reich S.P.R.L.. Leave a respond for Frederic Reich S.P.R.L.. Frederic Reich S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frederic Reich S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Frederic Reich S.P.R.L.
Location of Frederic Reich S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Frederic Reich S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Frederic Reich S.P.R.L. Frederic Reich S.P.R.L.: Letter Styling BVBA | Bearelle Marmerbedrijf NV | Sphal | Mariemont Village-Maison de Mariemont (La) asbl | C & B BVBA

Other related companies as Frederic Reich S.P.R.L.: Letter Styling BVBA | Bearelle Marmerbedrijf NV | Sphal | Mariemont Village-Maison de Mariemont (La) asbl | C & B BVBA

Frederic Reich S.P.R.L. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Frederic Reich S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf Frederic Reich S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Ariane 27, B-1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Frederic Reich S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frederic Reich S.P.R.L. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frederic Reich S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frederic Reich S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Frederic Reich S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frederic Reich S.P.R.L. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Frederic Reich S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04445861816. The company Frederic Reich S.P.R.L. is located at the address: Avenue Ariane 27, B-1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Frederic Reich S.P.R.L. were not found.
The main activity of Frederic Reich S.P.R.L. is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Frederic Reich S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Frederic Reich S.P.R.L., open positions, location of Frederic Reich S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frederic Reich S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frederic Reich S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frederic Reich S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frederic Reich S.P.R.L., employees, financial statistics.