Frazier Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Frazier Belgium N.V.

Contactgegevens Frazier Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frazier Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frazier Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 17 6, B-2550 Kontich, België

Telefoon (phone): (03) 4513220 (03) 4513220

Fax (fax): (03) 4513229 (03) 4513229

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frazier Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frazier Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frazier Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frazier Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frazier Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frazier Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frazier Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frazier Belgium N.V.
Products information Frazier Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Frazier Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frazier Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Frazier Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frazier Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Frazier Belgium N.V.

371599. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
28139903. argon | Argon
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
35619902. Hydrojet Marine Engine units | Hydrojet marine engine units
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand

Werken bij Frazier Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frazier Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frazier Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frazier Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Frazier Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Frazier Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frazier Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Frazier Belgium N.V.. Frazier Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frazier Belgium N.V.. Leave a respond for Frazier Belgium N.V.. Frazier Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frazier Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Frazier Belgium N.V.
Location of Frazier Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Frazier Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Frazier Belgium N.V. Frazier Belgium N.V.: BULCKE PIERRE & Zn | LE VIN PASSION | Entreprise Guisse et Fils S.P.R.L. | A.C.R. Service Centre | Qualiteam

Other related companies as Frazier Belgium N.V.: BULCKE PIERRE & Zn | LE VIN PASSION | Entreprise Guisse et Fils S.P.R.L. | A.C.R. Service Centre | Qualiteam

Frazier Belgium N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Frazier Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf Frazier Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 17 6, B-2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Frazier Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frazier Belgium N.V. is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frazier Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frazier Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Frazier Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frazier Belgium N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Frazier Belgium N.V., company assigned to the tax number BE03593322753. The company Frazier Belgium N.V. is located at the address: Prins Boudewijnlaan 17 6, B-2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Frazier Belgium N.V. were not found.
The main activity of Frazier Belgium N.V. is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Frazier Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Frazier Belgium N.V., open positions, location of Frazier Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frazier Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frazier Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frazier Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frazier Belgium N.V., employees, financial statistics.