Frateur & Hebbelynck

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Frateur & Hebbelynck
Private companiesTransportation by Air • Frateur & Hebbelynck

Contactgegevens Frateur & Hebbelynck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frateur & Hebbelynck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frateur & Hebbelynck

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Oudeleeuwenrui 7-11 bus 7, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2261287 (03) 2261287

Fax (fax): (03) 2265319 (03) 2265319

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frateur & Hebbelynck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frateur & Hebbelynck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frateur & Hebbelynck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frateur & Hebbelynck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frateur & Hebbelynck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frateur & Hebbelynck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frateur & Hebbelynck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frateur & Hebbelynck
Products information Frateur & Hebbelynck

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Frateur & Hebbelynck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frateur & Hebbelynck
(Get full report from official database of BE for Frateur & Hebbelynck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frateur & Hebbelynck
Addition kinds of activities for Frateur & Hebbelynck

24990706. Willow ware, behalve meubels | Willow ware, except furniture
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij Frateur & Hebbelynck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frateur & Hebbelynck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frateur & Hebbelynck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frateur & Hebbelynck. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van Frateur & Hebbelynck in sociale netwerken
Look for responds of Frateur & Hebbelynck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frateur & Hebbelynck. Laat een reactie achter voor Frateur & Hebbelynck. Frateur & Hebbelynck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frateur & Hebbelynck. Leave a respond for Frateur & Hebbelynck. Frateur & Hebbelynck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frateur & Hebbelynck op de google maps. Adres en contacten Frateur & Hebbelynck
Location of Frateur & Hebbelynck on the google maps. Address and contacts of Frateur & Hebbelynck

Andere gerelateerde bedrijven als come Frateur & Hebbelynck Frateur & Hebbelynck: Engels Sportswear | Geubels Telecom Projects BVBA | Tenax | LINAK ACTUATOR-SYSTEMS NV | Sound Yourself

Other related companies as Frateur & Hebbelynck: Engels Sportswear | Geubels Telecom Projects BVBA | Tenax | LINAK ACTUATOR-SYSTEMS NV | Sound Yourself

Frateur & Hebbelynck is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Frateur & Hebbelynck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf Frateur & Hebbelynck bevindt zich op het adres: Oudeleeuwenrui 7-11 bus 7, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Frateur & Hebbelynck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frateur & Hebbelynck is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frateur & Hebbelynck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frateur & Hebbelynck, openstaande posities, locatie van Frateur & Hebbelynck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frateur & Hebbelynck is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Frateur & Hebbelynck, company assigned to the tax number BE08839843750. The company Frateur & Hebbelynck is located at the address: Oudeleeuwenrui 7-11 bus 7, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Frateur & Hebbelynck were not found.
The main activity of Frateur & Hebbelynck is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frateur & Hebbelynck is not available. You also can look at reviews of Frateur & Hebbelynck, open positions, location of Frateur & Hebbelynck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frateur & Hebbelynck, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frateur & Hebbelynck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frateur & Hebbelynck, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frateur & Hebbelynck, employees, financial statistics.