Flexsys Belgium S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Flexsys Belgium S.P.R.L.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Flexsys Belgium S.P.R.L.

Contactgegevens Flexsys Belgium S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flexsys Belgium S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flexsys Belgium S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue de l'Heliport 34, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 2031313 (02) 2031313

Fax (fax): (02) 2011782 (02) 2011782

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flexsys Belgium S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flexsys Belgium S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flexsys Belgium S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flexsys Belgium S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flexsys Belgium S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flexsys Belgium S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flexsys Belgium S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flexsys Belgium S.P.R.L.
Products information Flexsys Belgium S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Flexsys Belgium S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flexsys Belgium S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Flexsys Belgium S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flexsys Belgium S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Flexsys Belgium S.P.R.L.

736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
83310104. Beroepsopleidingsbureau | Vocational training agency

Werken bij Flexsys Belgium S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flexsys Belgium S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flexsys Belgium S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flexsys Belgium S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van Flexsys Belgium S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Flexsys Belgium S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flexsys Belgium S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Flexsys Belgium S.P.R.L.. Flexsys Belgium S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flexsys Belgium S.P.R.L.. Leave a respond for Flexsys Belgium S.P.R.L.. Flexsys Belgium S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flexsys Belgium S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Flexsys Belgium S.P.R.L.
Location of Flexsys Belgium S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Flexsys Belgium S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Flexsys Belgium S.P.R.L. Flexsys Belgium S.P.R.L.: Vandeweerd Nathalie | Van Megroot | H.T. Resources SA | Tournai Béton S.A. | Socomaero SA

Other related companies as Flexsys Belgium S.P.R.L.: Vandeweerd Nathalie | Van Megroot | H.T. Resources SA | Tournai Béton S.A. | Socomaero SA

Flexsys Belgium S.P.R.L. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Flexsys Belgium S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf Flexsys Belgium S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue de l'Heliport 34, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Flexsys Belgium S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flexsys Belgium S.P.R.L. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flexsys Belgium S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flexsys Belgium S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Flexsys Belgium S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flexsys Belgium S.P.R.L. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Flexsys Belgium S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04260742187. The company Flexsys Belgium S.P.R.L. is located at the address: Avenue de l'Heliport 34, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Flexsys Belgium S.P.R.L. were not found.
The main activity of Flexsys Belgium S.P.R.L. is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Flexsys Belgium S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Flexsys Belgium S.P.R.L., open positions, location of Flexsys Belgium S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flexsys Belgium S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flexsys Belgium S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flexsys Belgium S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flexsys Belgium S.P.R.L., employees, financial statistics.