OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets

Contactgegevens OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Edelknaapstraat 42-54,1050, België

Telefoon (phone): 02 537 45 66 02 537 45 66

Fax (fax): 02 537 03 93 02 537 03 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets
Products information OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04380493164
Ondernemingsnummer: 9606414794
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets
(Get full report from official database of BE for OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets
Addition kinds of activities for OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets

732200. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
30530201. Cup verpakking, leer | Cup packing, leather
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
39520107. Mengsels, goud of brons: kunstenaars ' | Mixtures, gold or bronze: artists'
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets in sociale netwerken
Look for responds of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Laat een reactie achter voor OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. Leave a respond for OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets. OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets op de google maps. Adres en contacten OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets
Location of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets on the google maps. Address and contacts of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: Centre Européen de l'Esthétique | Haemers Eric BVBA | CLOTURES DRUART SPRL | Eutronix S.A./ N.V. | Timmerman Gebroeders N.V.

Other related companies as OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets: Centre Européen de l'Esthétique | Haemers Eric BVBA | CLOTURES DRUART SPRL | Eutronix S.A./ N.V. | Timmerman Gebroeders N.V.

OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04380493164. Het bedrijf OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets bevindt zich op het adres: Edelknaapstraat 42-54,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, openstaande posities, locatie van OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is a company, that was registered 1985 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, company assigned to the tax number BE04380493164. The company OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is located at the address: Edelknaapstraat 42-54,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets were not found.
The main activity of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets is not available. You also can look at reviews of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, open positions, location of OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets, employees, financial statistics.