Field Communication N.V.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Field Communication N.V.
Private companiesReal Estate • Field Communication N.V.

Contactgegevens Field Communication N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Field Communication N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Field Communication N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Sint-Annadreef 68b, B-1020 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 4787838 (02) 4787838

Fax (fax): (02) 4781626 (02) 4781626

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Field Communication N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Field Communication N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Field Communication N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Field Communication N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Field Communication N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Field Communication N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Field Communication N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Field Communication N.V.
Products information Field Communication N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05692260742
Ondernemingsnummer: 2032440185
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Field Communication N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Field Communication N.V.
(Get full report from official database of BE for Field Communication N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Field Communication N.V.
Addition kinds of activities for Field Communication N.V.

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
50510219. Track spikes | Track spikes

Werken bij Field Communication N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Field Communication N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Field Communication N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Field Communication N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Field Communication N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Field Communication N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Field Communication N.V.. Laat een reactie achter voor Field Communication N.V.. Field Communication N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Field Communication N.V.. Leave a respond for Field Communication N.V.. Field Communication N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Field Communication N.V. op de google maps. Adres en contacten Field Communication N.V.
Location of Field Communication N.V. on the google maps. Address and contacts of Field Communication N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Field Communication N.V. Field Communication N.V.: SEMPELS GEBROEDERS BVBA | Immo Noord NV | AID & CO NV | Cura Thuisverpleging | CHICOBEL NV NV

Other related companies as Field Communication N.V.: SEMPELS GEBROEDERS BVBA | Immo Noord NV | AID & CO NV | Cura Thuisverpleging | CHICOBEL NV NV

Field Communication N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Field Communication N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05692260742. Het bedrijf Field Communication N.V. bevindt zich op het adres: Sint-Annadreef 68b, B-1020 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Field Communication N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Field Communication N.V. is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Field Communication N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Field Communication N.V., openstaande posities, locatie van Field Communication N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Field Communication N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Field Communication N.V., company assigned to the tax number BE05692260742. The company Field Communication N.V. is located at the address: Sint-Annadreef 68b, B-1020 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Field Communication N.V. were not found.
The main activity of Field Communication N.V. is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Field Communication N.V. is not available. You also can look at reviews of Field Communication N.V., open positions, location of Field Communication N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Field Communication N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Field Communication N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Field Communication N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Field Communication N.V., employees, financial statistics.