Fayt-Carlier S.A.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Fayt-Carlier S.A.
Private companiesReal Estate • Fayt-Carlier S.A.

Contactgegevens Fayt-Carlier S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fayt-Carlier S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fayt-Carlier S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Deportes 24, B-6120 Jamioulx, België

Telefoon (phone): (071) 213173 (071) 213173

Fax (fax): (071) 216185 (071) 216185

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fayt-Carlier S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fayt-Carlier S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fayt-Carlier S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fayt-Carlier S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fayt-Carlier S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fayt-Carlier S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fayt-Carlier S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fayt-Carlier S.A.
Products information Fayt-Carlier S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fayt-Carlier S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fayt-Carlier S.A.
(Get full report from official database of BE for Fayt-Carlier S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fayt-Carlier S.A.
Addition kinds of activities for Fayt-Carlier S.A.

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
239204. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus

Werken bij Fayt-Carlier S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fayt-Carlier S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fayt-Carlier S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fayt-Carlier S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Fayt-Carlier S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Fayt-Carlier S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fayt-Carlier S.A.. Laat een reactie achter voor Fayt-Carlier S.A.. Fayt-Carlier S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fayt-Carlier S.A.. Leave a respond for Fayt-Carlier S.A.. Fayt-Carlier S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fayt-Carlier S.A. op de google maps. Adres en contacten Fayt-Carlier S.A.
Location of Fayt-Carlier S.A. on the google maps. Address and contacts of Fayt-Carlier S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fayt-Carlier S.A. Fayt-Carlier S.A.: Devos Lieven | Civa NV | Nathalie | Lerian Communications NV | EURO DIESEL N.V

Other related companies as Fayt-Carlier S.A.: Devos Lieven | Civa NV | Nathalie | Lerian Communications NV | EURO DIESEL N.V

Fayt-Carlier S.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Fayt-Carlier S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Fayt-Carlier S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Deportes 24, B-6120 Jamioulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fayt-Carlier S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fayt-Carlier S.A. is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fayt-Carlier S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fayt-Carlier S.A., openstaande posities, locatie van Fayt-Carlier S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fayt-Carlier S.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Fayt-Carlier S.A., company assigned to the tax number BE07129272460. The company Fayt-Carlier S.A. is located at the address: Rue des Deportes 24, B-6120 Jamioulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fayt-Carlier S.A. were not found.
The main activity of Fayt-Carlier S.A. is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fayt-Carlier S.A. is not available. You also can look at reviews of Fayt-Carlier S.A., open positions, location of Fayt-Carlier S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fayt-Carlier S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fayt-Carlier S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fayt-Carlier S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fayt-Carlier S.A., employees, financial statistics.