Fauconnier N.V.

Contactgegevens Fauconnier N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fauconnier N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fauconnier N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 14, B-9032 Wondelgem, België

Telefoon (phone): (09) 2531756 (09) 2531756

Fax (fax): (09) 2538938 (09) 2538938

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fauconnier N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fauconnier N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fauconnier N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fauconnier N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fauconnier N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fauconnier N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fauconnier N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fauconnier N.V.
Products information Fauconnier N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fauconnier N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fauconnier N.V.
(Get full report from official database of BE for Fauconnier N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fauconnier N.V.
Addition kinds of activities for Fauconnier N.V.

22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
47259901. Arrangement van reisreizenpakketten, groothandel | Arrangement of travel tour packages, wholesale
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
76310201. Diamond setter | Diamond setter

Werken bij Fauconnier N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fauconnier N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fauconnier N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fauconnier N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van Fauconnier N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Fauconnier N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fauconnier N.V.. Laat een reactie achter voor Fauconnier N.V.. Fauconnier N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fauconnier N.V.. Leave a respond for Fauconnier N.V.. Fauconnier N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fauconnier N.V. op de google maps. Adres en contacten Fauconnier N.V.
Location of Fauconnier N.V. on the google maps. Address and contacts of Fauconnier N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fauconnier N.V. Fauconnier N.V.: F W B | Art & Craft BVBA | Hathy & Macheco | Avabel Europe | Varitape B.V.B.A.

Other related companies as Fauconnier N.V.: F W B | Art & Craft BVBA | Hathy & Macheco | Avabel Europe | Varitape B.V.B.A.

Fauconnier N.V. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Fauconnier N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf Fauconnier N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 14, B-9032 Wondelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fauconnier N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fauconnier N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fauconnier N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fauconnier N.V., openstaande posities, locatie van Fauconnier N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fauconnier N.V. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Fauconnier N.V., company assigned to the tax number BE02075012207. The company Fauconnier N.V. is located at the address: Industrieweg 14, B-9032 Wondelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fauconnier N.V. were not found.
The main activity of Fauconnier N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fauconnier N.V. is not available. You also can look at reviews of Fauconnier N.V., open positions, location of Fauconnier N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fauconnier N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fauconnier N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fauconnier N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fauconnier N.V., employees, financial statistics.