F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

Contactgegevens F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Grote Baan 121, B-3150 Wespelaar, België

Telefoon (phone): (016) 608484 (016) 608484

Fax (fax): (016) 604884 (016) 604884

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.
Products information F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.
Addition kinds of activities for F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
14990702. Bitumineuze kalksteengroeven | Bituminous limestone quarrying
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. Leave a respond for F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.. F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.
Location of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: Moentjens & de Ben CV | Thelmo NV | Serviplus | JOS RENDERS BVBA | aceko

Other related companies as F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A.: Moentjens & de Ben CV | Thelmo NV | Serviplus | JOS RENDERS BVBA | aceko

F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Grote Baan 121, B-3150 Wespelaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., openstaande posities, locatie van F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08671203613. The company F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is located at the address: Grote Baan 121, B-3150 Wespelaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. were not found.
The main activity of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., open positions, location of F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.R.D. Functionele Raamdecoratie B.V.B.A., employees, financial statistics.