F & F Electronics B.V.B.A.

Contactgegevens F & F Electronics B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F & F Electronics B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

F & F Electronics B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Europalaan 7, B-2520 Oelegem, België

Telefoon (phone): (03) 3843271 (03) 3843271

Fax (fax): (03) 3843192 (03) 3843192

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F & F Electronics B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F & F Electronics B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F & F Electronics B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F & F Electronics B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F & F Electronics B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F & F Electronics B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F & F Electronics B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F & F Electronics B.V.B.A.
Products information F & F Electronics B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03395019531
Ondernemingsnummer: 5979827880
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in F & F Electronics B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F & F Electronics B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for F & F Electronics B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor F & F Electronics B.V.B.A.
Addition kinds of activities for F & F Electronics B.V.B.A.

12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
26310501. Karton | Cardboard
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal

Werken bij F & F Electronics B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F & F Electronics B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F & F Electronics B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F & F Electronics B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van F & F Electronics B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of F & F Electronics B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor F & F Electronics B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor F & F Electronics B.V.B.A.. F & F Electronics B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F & F Electronics B.V.B.A.. Leave a respond for F & F Electronics B.V.B.A.. F & F Electronics B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F & F Electronics B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten F & F Electronics B.V.B.A.
Location of F & F Electronics B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of F & F Electronics B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come F & F Electronics B.V.B.A. F & F Electronics B.V.B.A.: Vanbruwaene G | Claude Maatwerk MC21 | Cappadonna F SPRL | V.D.S. TEGELS NV | Andes Pacifico

Other related companies as F & F Electronics B.V.B.A.: Vanbruwaene G | Claude Maatwerk MC21 | Cappadonna F SPRL | V.D.S. TEGELS NV | Andes Pacifico

F & F Electronics B.V.B.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is F & F Electronics B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03395019531. Het bedrijf F & F Electronics B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Europalaan 7, B-2520 Oelegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in F & F Electronics B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F & F Electronics B.V.B.A. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F & F Electronics B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F & F Electronics B.V.B.A., openstaande posities, locatie van F & F Electronics B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F & F Electronics B.V.B.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is F & F Electronics B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03395019531. The company F & F Electronics B.V.B.A. is located at the address: Europalaan 7, B-2520 Oelegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in F & F Electronics B.V.B.A. were not found.
The main activity of F & F Electronics B.V.B.A. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F & F Electronics B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of F & F Electronics B.V.B.A., open positions, location of F & F Electronics B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F & F Electronics B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F & F Electronics B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F & F Electronics B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F & F Electronics B.V.B.A., employees, financial statistics.