Extraction De Smet N.V.

Contactgegevens Extraction De Smet N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Extraction De Smet N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Extraction De Smet N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 265, B-2650 Edegem, België

Telefoon (phone): (03) 4440400 (03) 4440400

Fax (fax): (03) 4440444 (03) 4440444

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Extraction De Smet N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Extraction De Smet N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Extraction De Smet N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Extraction De Smet N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Extraction De Smet N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Extraction De Smet N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Extraction De Smet N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Extraction De Smet N.V.
Products information Extraction De Smet N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05692260742
Ondernemingsnummer: 2032440185
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Extraction De Smet N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Extraction De Smet N.V.
(Get full report from official database of BE for Extraction De Smet N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Extraction De Smet N.V.
Addition kinds of activities for Extraction De Smet N.V.

28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
36790300. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges
72999905. Handyman service | Handyman service

Werken bij Extraction De Smet N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Extraction De Smet N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Extraction De Smet N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Extraction De Smet N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Extraction De Smet N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Extraction De Smet N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Extraction De Smet N.V.. Laat een reactie achter voor Extraction De Smet N.V.. Extraction De Smet N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Extraction De Smet N.V.. Leave a respond for Extraction De Smet N.V.. Extraction De Smet N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Extraction De Smet N.V. op de google maps. Adres en contacten Extraction De Smet N.V.
Location of Extraction De Smet N.V. on the google maps. Address and contacts of Extraction De Smet N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Extraction De Smet N.V. Extraction De Smet N.V.: Libor SA | ETS BAILLOT SA | De Gres E | VERSCHAEVE CONSTRUCT | Muyle S.A.

Other related companies as Extraction De Smet N.V.: Libor SA | ETS BAILLOT SA | De Gres E | VERSCHAEVE CONSTRUCT | Muyle S.A.

Extraction De Smet N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Extraction De Smet N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05692260742. Het bedrijf Extraction De Smet N.V. bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 265, B-2650 Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Extraction De Smet N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Extraction De Smet N.V. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Extraction De Smet N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Extraction De Smet N.V., openstaande posities, locatie van Extraction De Smet N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Extraction De Smet N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Extraction De Smet N.V., company assigned to the tax number BE05692260742. The company Extraction De Smet N.V. is located at the address: Prins Boudewijnlaan 265, B-2650 Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Extraction De Smet N.V. were not found.
The main activity of Extraction De Smet N.V. is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Extraction De Smet N.V. is not available. You also can look at reviews of Extraction De Smet N.V., open positions, location of Extraction De Smet N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Extraction De Smet N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Extraction De Smet N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Extraction De Smet N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Extraction De Smet N.V., employees, financial statistics.