Export Vlaanderen

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Export Vlaanderen
Private companiesAgricultural Services • Export Vlaanderen

Contactgegevens Export Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Export Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Export Vlaanderen

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Regentlaan 40, B-1000 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 504 87 11 (02) 504 87 11

Fax (fax): (02) 504 88 99 (02) 504 88 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Export Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Export Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Export Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Export Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Export Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Export Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Export Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Export Vlaanderen
Products information Export Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Export Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Export Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Export Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Export Vlaanderen
Addition kinds of activities for Export Vlaanderen

27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental

Werken bij Export Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Export Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Export Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Export Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van Export Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Export Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Export Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Export Vlaanderen. Export Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Export Vlaanderen. Leave a respond for Export Vlaanderen. Export Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Export Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Export Vlaanderen
Location of Export Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Export Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Export Vlaanderen Export Vlaanderen: Centr'Auto Charleroi SA | Wijns L & H | JET SA | THE CONCERT COMPANY BVBA | Koms Application Services

Other related companies as Export Vlaanderen: Centr'Auto Charleroi SA | Wijns L & H | JET SA | THE CONCERT COMPANY BVBA | Koms Application Services

Export Vlaanderen is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Export Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Export Vlaanderen bevindt zich op het adres: Regentlaan 40, B-1000 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Export Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Export Vlaanderen is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Export Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Export Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Export Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Export Vlaanderen is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Export Vlaanderen, company assigned to the tax number BE09378723144. The company Export Vlaanderen is located at the address: Regentlaan 40, B-1000 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Export Vlaanderen were not found.
The main activity of Export Vlaanderen is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Export Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Export Vlaanderen, open positions, location of Export Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Export Vlaanderen, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Export Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Export Vlaanderen, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Export Vlaanderen, employees, financial statistics.