Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.

Contactgegevens Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vijverstraat 33, B-9420 Erpe-Mere, België

Telefoon (phone): (053) 83 52 08 (053) 83 52 08

Fax (fax): (053) 83 71 48 (053) 83 71 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.
Products information Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.
(Get full report from official database of BE for Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.
Addition kinds of activities for Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.

14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Laat een reactie achter voor Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Leave a respond for Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.. Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. op de google maps. Adres en contacten Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.
Location of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. on the google maps. Address and contacts of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: Vlaminck Kris | AROP VZW | Paul | Deconinck & Keppers SPRL | De 10 geboden

Other related companies as Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V.: Vlaminck Kris | AROP VZW | Paul | Deconinck & Keppers SPRL | De 10 geboden

Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. bevindt zich op het adres: Vijverstraat 33, B-9420 Erpe-Mere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., openstaande posities, locatie van Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., company assigned to the tax number BE07129272460. The company Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is located at the address: Vijverstraat 33, B-9420 Erpe-Mere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. were not found.
The main activity of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. is not available. You also can look at reviews of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., open positions, location of Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etn De Sadeleer en Van Wilder N.V., employees, financial statistics.