Etablissements Collin-Lucy S.A.

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Etablissements Collin-Lucy S.A.
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Etablissements Collin-Lucy S.A.

Contactgegevens Etablissements Collin-Lucy S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissements Collin-Lucy S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissements Collin-Lucy S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de la Gare 49, B-5555 Bièvre, België

Telefoon (phone): (061) 511110 (061) 511110

Fax (fax): (061) 511795 (061) 511795

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissements Collin-Lucy S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissements Collin-Lucy S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissements Collin-Lucy S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissements Collin-Lucy S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissements Collin-Lucy S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissements Collin-Lucy S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissements Collin-Lucy S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissements Collin-Lucy S.A.
Products information Etablissements Collin-Lucy S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03720214843
Ondernemingsnummer: 9574554443
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Etablissements Collin-Lucy S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissements Collin-Lucy S.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissements Collin-Lucy S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissements Collin-Lucy S.A.
Addition kinds of activities for Etablissements Collin-Lucy S.A.

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
21210000. sigaren | Cigars
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
55610102. Reiswagens: auto, nieuw en gebruikt | Travel trailers: automobile, new and used

Werken bij Etablissements Collin-Lucy S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissements Collin-Lucy S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissements Collin-Lucy S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissements Collin-Lucy S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Etablissements Collin-Lucy S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissements Collin-Lucy S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissements Collin-Lucy S.A.. Laat een reactie achter voor Etablissements Collin-Lucy S.A.. Etablissements Collin-Lucy S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissements Collin-Lucy S.A.. Leave a respond for Etablissements Collin-Lucy S.A.. Etablissements Collin-Lucy S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissements Collin-Lucy S.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissements Collin-Lucy S.A.
Location of Etablissements Collin-Lucy S.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissements Collin-Lucy S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissements Collin-Lucy S.A. Etablissements Collin-Lucy S.A.: Rousseaux Ph | Car Studio SPRL | Belgraf SPRL | SITA Noord NV | WEINER, MAXIMILIAN

Other related companies as Etablissements Collin-Lucy S.A.: Rousseaux Ph | Car Studio SPRL | Belgraf SPRL | SITA Noord NV | WEINER, MAXIMILIAN

Etablissements Collin-Lucy S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissements Collin-Lucy S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03720214843. Het bedrijf Etablissements Collin-Lucy S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 49, B-5555 Bièvre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Etablissements Collin-Lucy S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissements Collin-Lucy S.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissements Collin-Lucy S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissements Collin-Lucy S.A., openstaande posities, locatie van Etablissements Collin-Lucy S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissements Collin-Lucy S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissements Collin-Lucy S.A., company assigned to the tax number BE03720214843. The company Etablissements Collin-Lucy S.A. is located at the address: Rue de la Gare 49, B-5555 Bièvre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Etablissements Collin-Lucy S.A. were not found.
The main activity of Etablissements Collin-Lucy S.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissements Collin-Lucy S.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissements Collin-Lucy S.A., open positions, location of Etablissements Collin-Lucy S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissements Collin-Lucy S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissements Collin-Lucy S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissements Collin-Lucy S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissements Collin-Lucy S.A., employees, financial statistics.