Etablissement Sovet et Fils S.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Etablissement Sovet et Fils S.A.
Private companiesMotion Pictures • Etablissement Sovet et Fils S.A.

Contactgegevens Etablissement Sovet et Fils S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissement Sovet et Fils S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissement Sovet et Fils S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Monts 14, B-6990 Hotton, België

Telefoon (phone): (084) 466214 (084) 466214

Fax (fax): (084) 467259 (084) 467259

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissement Sovet et Fils S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissement Sovet et Fils S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissement Sovet et Fils S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissement Sovet et Fils S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissement Sovet et Fils S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissement Sovet et Fils S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissement Sovet et Fils S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissement Sovet et Fils S.A.
Products information Etablissement Sovet et Fils S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01955261230
Ondernemingsnummer: 4704864501
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Etablissement Sovet et Fils S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissement Sovet et Fils S.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissement Sovet et Fils S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissement Sovet et Fils S.A.
Addition kinds of activities for Etablissement Sovet et Fils S.A.

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
33650101. Kook- / keukengerei, gegoten aluminium | Cooking/kitchen utensils, cast aluminum
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
51450205. zoute krakelingen | Pretzels
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
51910107. pesticiden | Pesticides
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij Etablissement Sovet et Fils S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissement Sovet et Fils S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissement Sovet et Fils S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissement Sovet et Fils S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Schrijnwerker / plaatser spanplafonds (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de plaatsing van een spanwand en of plafond en alle daarbij horende schrijnwerk en of verlichting. Laden van de bestelwagen Je vult het logboek aan & neemt het mee naar de werf Controleren van de staat van de werf Positioneren van lichtpunten in samenspraak met architect, klant en / of projectleider Plaatsen en afregelen custom fittings voor verlichting, ventilatie,airco... Je plaatst een canvas, softsound, skylight of wonderwall Je plaats en sluit de verlichting aan Je past milieu-, welzijn- en veiligheidsvoorschriften toe Je zorgt voor reiniging werf en zorgvuldig vrijmaken van alle geplaatste bescherming

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Etablissement Sovet et Fils S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissement Sovet et Fils S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissement Sovet et Fils S.A.. Laat een reactie achter voor Etablissement Sovet et Fils S.A.. Etablissement Sovet et Fils S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissement Sovet et Fils S.A.. Leave a respond for Etablissement Sovet et Fils S.A.. Etablissement Sovet et Fils S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissement Sovet et Fils S.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissement Sovet et Fils S.A.
Location of Etablissement Sovet et Fils S.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissement Sovet et Fils S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissement Sovet et Fils S.A. Etablissement Sovet et Fils S.A.: Deffense Ets | KEVOK | De Backer Jos BVBA | Alinia | Martin Motorhomes

Other related companies as Etablissement Sovet et Fils S.A.: Deffense Ets | KEVOK | De Backer Jos BVBA | Alinia | Martin Motorhomes

Etablissement Sovet et Fils S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissement Sovet et Fils S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955261230. Het bedrijf Etablissement Sovet et Fils S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Monts 14, B-6990 Hotton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Etablissement Sovet et Fils S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissement Sovet et Fils S.A. is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissement Sovet et Fils S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissement Sovet et Fils S.A., openstaande posities, locatie van Etablissement Sovet et Fils S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissement Sovet et Fils S.A. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissement Sovet et Fils S.A., company assigned to the tax number BE01955261230. The company Etablissement Sovet et Fils S.A. is located at the address: Rue des Monts 14, B-6990 Hotton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Etablissement Sovet et Fils S.A. were not found.
The main activity of Etablissement Sovet et Fils S.A. is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissement Sovet et Fils S.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissement Sovet et Fils S.A., open positions, location of Etablissement Sovet et Fils S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissement Sovet et Fils S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissement Sovet et Fils S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissement Sovet et Fils S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissement Sovet et Fils S.A., employees, financial statistics.