Etablissement Marcel Liebaert N.V.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Etablissement Marcel Liebaert N.V.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Etablissement Marcel Liebaert N.V.

Contactgegevens Etablissement Marcel Liebaert N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissement Marcel Liebaert N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissement Marcel Liebaert N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrielaan 1, B-9800 Deinze, België

Telefoon (phone): (09) 3861145 (09) 3861145

Fax (fax): (09) 3868338 (09) 3868338

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissement Marcel Liebaert N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissement Marcel Liebaert N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissement Marcel Liebaert N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissement Marcel Liebaert N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissement Marcel Liebaert N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissement Marcel Liebaert N.V.
Products information Etablissement Marcel Liebaert N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Etablissement Marcel Liebaert N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissement Marcel Liebaert N.V.
(Get full report from official database of BE for Etablissement Marcel Liebaert N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissement Marcel Liebaert N.V.
Addition kinds of activities for Etablissement Marcel Liebaert N.V.

20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
27599904. Directories, telefoon: printen, nsk | Directories, telephone: printing, nsk
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij Etablissement Marcel Liebaert N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissement Marcel Liebaert N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van Etablissement Marcel Liebaert N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissement Marcel Liebaert N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Laat een reactie achter voor Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Etablissement Marcel Liebaert N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Leave a respond for Etablissement Marcel Liebaert N.V.. Etablissement Marcel Liebaert N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissement Marcel Liebaert N.V. op de google maps. Adres en contacten Etablissement Marcel Liebaert N.V.
Location of Etablissement Marcel Liebaert N.V. on the google maps. Address and contacts of Etablissement Marcel Liebaert N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissement Marcel Liebaert N.V. Etablissement Marcel Liebaert N.V.: Coussement BVBA | Metalix Schaffen NV | Delemeat BVBA | Caccioppoli SA | Perfecty SA

Other related companies as Etablissement Marcel Liebaert N.V.: Coussement BVBA | Metalix Schaffen NV | Delemeat BVBA | Caccioppoli SA | Perfecty SA

Etablissement Marcel Liebaert N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissement Marcel Liebaert N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf Etablissement Marcel Liebaert N.V. bevindt zich op het adres: Industrielaan 1, B-9800 Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Etablissement Marcel Liebaert N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissement Marcel Liebaert N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissement Marcel Liebaert N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissement Marcel Liebaert N.V., openstaande posities, locatie van Etablissement Marcel Liebaert N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissement Marcel Liebaert N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissement Marcel Liebaert N.V., company assigned to the tax number BE08839843750. The company Etablissement Marcel Liebaert N.V. is located at the address: Industrielaan 1, B-9800 Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Etablissement Marcel Liebaert N.V. were not found.
The main activity of Etablissement Marcel Liebaert N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissement Marcel Liebaert N.V. is not available. You also can look at reviews of Etablissement Marcel Liebaert N.V., open positions, location of Etablissement Marcel Liebaert N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissement Marcel Liebaert N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissement Marcel Liebaert N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissement Marcel Liebaert N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissement Marcel Liebaert N.V., employees, financial statistics.