Etablissement Detandt Simon S.A.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Etablissement Detandt Simon S.A.
Private companiesEducational Services • Etablissement Detandt Simon S.A.

Contactgegevens Etablissement Detandt Simon S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissement Detandt Simon S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissement Detandt Simon S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Bruxelles 30, B-7000 Mons, België

Telefoon (phone): (065) 346676 (065) 346676

Fax (fax): (065) 355809 (065) 355809

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissement Detandt Simon S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissement Detandt Simon S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissement Detandt Simon S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissement Detandt Simon S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissement Detandt Simon S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissement Detandt Simon S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissement Detandt Simon S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissement Detandt Simon S.A.
Products information Etablissement Detandt Simon S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Etablissement Detandt Simon S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissement Detandt Simon S.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissement Detandt Simon S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissement Detandt Simon S.A.
Addition kinds of activities for Etablissement Detandt Simon S.A.

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
38260106. Nephelometers, behalve meteorologische | Nephelometers, except meteorological

Werken bij Etablissement Detandt Simon S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissement Detandt Simon S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissement Detandt Simon S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissement Detandt Simon S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van Etablissement Detandt Simon S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissement Detandt Simon S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissement Detandt Simon S.A.. Laat een reactie achter voor Etablissement Detandt Simon S.A.. Etablissement Detandt Simon S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissement Detandt Simon S.A.. Leave a respond for Etablissement Detandt Simon S.A.. Etablissement Detandt Simon S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissement Detandt Simon S.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissement Detandt Simon S.A.
Location of Etablissement Detandt Simon S.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissement Detandt Simon S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissement Detandt Simon S.A. Etablissement Detandt Simon S.A.: Tieltse Dakwerken BVBA | Bullen Meetcentrum | RED ALERT BVBA | Anc Ets Coosemans SPRL | Elimpo N.V.

Other related companies as Etablissement Detandt Simon S.A.: Tieltse Dakwerken BVBA | Bullen Meetcentrum | RED ALERT BVBA | Anc Ets Coosemans SPRL | Elimpo N.V.

Etablissement Detandt Simon S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissement Detandt Simon S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Etablissement Detandt Simon S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Bruxelles 30, B-7000 Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Etablissement Detandt Simon S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etablissement Detandt Simon S.A. is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissement Detandt Simon S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissement Detandt Simon S.A., openstaande posities, locatie van Etablissement Detandt Simon S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etablissement Detandt Simon S.A. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Etablissement Detandt Simon S.A., company assigned to the tax number BE09378723144. The company Etablissement Detandt Simon S.A. is located at the address: Chaussee de Bruxelles 30, B-7000 Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Etablissement Detandt Simon S.A. were not found.
The main activity of Etablissement Detandt Simon S.A. is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissement Detandt Simon S.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissement Detandt Simon S.A., open positions, location of Etablissement Detandt Simon S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissement Detandt Simon S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissement Detandt Simon S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissement Detandt Simon S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissement Detandt Simon S.A., employees, financial statistics.