Entreprises Jacques Delens N.V.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Entreprises Jacques Delens N.V.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Entreprises Jacques Delens N.V.

Contactgegevens Entreprises Jacques Delens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprises Jacques Delens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprises Jacques Delens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Groenkraaglaan 1, B-1170 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 5669600 (02) 5669600

Fax (fax): (02) 5669700 (02) 5669700

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprises Jacques Delens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprises Jacques Delens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprises Jacques Delens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprises Jacques Delens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprises Jacques Delens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprises Jacques Delens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprises Jacques Delens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprises Jacques Delens N.V.
Products information Entreprises Jacques Delens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04910034179
Ondernemingsnummer: 6277557373
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Entreprises Jacques Delens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprises Jacques Delens N.V.
(Get full report from official database of BE for Entreprises Jacques Delens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprises Jacques Delens N.V.
Addition kinds of activities for Entreprises Jacques Delens N.V.

325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
20119907. Worsten, uit vlees geslacht op het terrein | Sausages, from meat slaughtered on site
79991202. Paardensport | Riding stable
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Entreprises Jacques Delens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprises Jacques Delens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprises Jacques Delens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprises Jacques Delens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van Entreprises Jacques Delens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Entreprises Jacques Delens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprises Jacques Delens N.V.. Laat een reactie achter voor Entreprises Jacques Delens N.V.. Entreprises Jacques Delens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprises Jacques Delens N.V.. Leave a respond for Entreprises Jacques Delens N.V.. Entreprises Jacques Delens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprises Jacques Delens N.V. op de google maps. Adres en contacten Entreprises Jacques Delens N.V.
Location of Entreprises Jacques Delens N.V. on the google maps. Address and contacts of Entreprises Jacques Delens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprises Jacques Delens N.V. Entreprises Jacques Delens N.V.: d'Oude Galerij | N.R.B. SA | HUDEVAD BELGIUM SA | Ambo BVBA | Naos Design SA

Other related companies as Entreprises Jacques Delens N.V.: d'Oude Galerij | N.R.B. SA | HUDEVAD BELGIUM SA | Ambo BVBA | Naos Design SA

Entreprises Jacques Delens N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprises Jacques Delens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04910034179. Het bedrijf Entreprises Jacques Delens N.V. bevindt zich op het adres: Groenkraaglaan 1, B-1170 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Entreprises Jacques Delens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entreprises Jacques Delens N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprises Jacques Delens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprises Jacques Delens N.V., openstaande posities, locatie van Entreprises Jacques Delens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entreprises Jacques Delens N.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Entreprises Jacques Delens N.V., company assigned to the tax number BE04910034179. The company Entreprises Jacques Delens N.V. is located at the address: Groenkraaglaan 1, B-1170 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Entreprises Jacques Delens N.V. were not found.
The main activity of Entreprises Jacques Delens N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprises Jacques Delens N.V. is not available. You also can look at reviews of Entreprises Jacques Delens N.V., open positions, location of Entreprises Jacques Delens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprises Jacques Delens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprises Jacques Delens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprises Jacques Delens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprises Jacques Delens N.V., employees, financial statistics.