Ver Eecke Marc BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Ver Eecke Marc BVBA

Contactgegevens Ver Eecke Marc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ver Eecke Marc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ver Eecke Marc BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Noordkaai 8,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 77 77 051 31 77 77

Fax (fax): 051 30 38 86 051 30 38 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ver Eecke Marc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ver Eecke Marc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ver Eecke Marc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ver Eecke Marc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ver Eecke Marc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ver Eecke Marc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ver Eecke Marc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ver Eecke Marc BVBA
Products information Ver Eecke Marc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09424041748
Ondernemingsnummer: 8887634277
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ver Eecke Marc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ver Eecke Marc BVBA
(Get full report from official database of BE for Ver Eecke Marc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ver Eecke Marc BVBA
Addition kinds of activities for Ver Eecke Marc BVBA

20449906. Hoofd rijst | Head rice
22540103. Shorts, slipjes, lades (ondergoed), breien | Shorts, briefs, drawers (underwear), knit
22610207. Krimpende katoenen doek | Shrinking cotton cloth
37140117. Manifolds, motorvoertuig | Manifolds, motor vehicle
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
54990201. Koffie | Coffee

Werken bij Ver Eecke Marc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ver Eecke Marc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ver Eecke Marc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ver Eecke Marc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van Ver Eecke Marc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ver Eecke Marc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ver Eecke Marc BVBA. Laat een reactie achter voor Ver Eecke Marc BVBA. Ver Eecke Marc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ver Eecke Marc BVBA. Leave a respond for Ver Eecke Marc BVBA. Ver Eecke Marc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ver Eecke Marc BVBA op de google maps. Adres en contacten Ver Eecke Marc BVBA
Location of Ver Eecke Marc BVBA on the google maps. Address and contacts of Ver Eecke Marc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ver Eecke Marc BVBA Ver Eecke Marc BVBA: Bertrand nv Expertisebureau | DEKORATIE EYSKENS NV | De Wijnkelder BVBA | AGENCE K | Dirk Roosen

Other related companies as Ver Eecke Marc BVBA: Bertrand nv Expertisebureau | DEKORATIE EYSKENS NV | De Wijnkelder BVBA | AGENCE K | Dirk Roosen

Ver Eecke Marc BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Ver Eecke Marc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424041748. Het bedrijf Ver Eecke Marc BVBA bevindt zich op het adres: Noordkaai 8,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ver Eecke Marc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ver Eecke Marc BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ver Eecke Marc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ver Eecke Marc BVBA, openstaande posities, locatie van Ver Eecke Marc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ver Eecke Marc BVBA is a company, that was registered 2009 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Ver Eecke Marc BVBA, company assigned to the tax number BE09424041748. The company Ver Eecke Marc BVBA is located at the address: Noordkaai 8,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ver Eecke Marc BVBA were not found.
The main activity of Ver Eecke Marc BVBA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ver Eecke Marc BVBA is not available. You also can look at reviews of Ver Eecke Marc BVBA, open positions, location of Ver Eecke Marc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ver Eecke Marc BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ver Eecke Marc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ver Eecke Marc BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ver Eecke Marc BVBA, employees, financial statistics.