Eltrikom Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Eltrikom Belgium N.V.
Private companiesEducational Services • Eltrikom Belgium N.V.

Contactgegevens Eltrikom Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eltrikom Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eltrikom Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Verzusteringslaan 2, B-9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): (03) 7663174 (03) 7663174

Fax (fax): (03) 7663291 (03) 7663291

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eltrikom Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eltrikom Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eltrikom Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eltrikom Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eltrikom Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eltrikom Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eltrikom Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eltrikom Belgium N.V.
Products information Eltrikom Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Eltrikom Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eltrikom Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Eltrikom Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eltrikom Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Eltrikom Belgium N.V.

20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
38240115. Turbine meters | Turbine meters
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
72990902. Kostuumverhuur | Dress suit rental
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
79970400. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs

Werken bij Eltrikom Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eltrikom Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eltrikom Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eltrikom Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Eltrikom Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Eltrikom Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eltrikom Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Eltrikom Belgium N.V.. Eltrikom Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eltrikom Belgium N.V.. Leave a respond for Eltrikom Belgium N.V.. Eltrikom Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eltrikom Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Eltrikom Belgium N.V.
Location of Eltrikom Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Eltrikom Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eltrikom Belgium N.V. Eltrikom Belgium N.V.: AGRO TECHNICS NV | A.A. Albatros International | AGENCE HOME TRADING | Decock & De Maeyer BVBA | Joris J BVBA

Other related companies as Eltrikom Belgium N.V.: AGRO TECHNICS NV | A.A. Albatros International | AGENCE HOME TRADING | Decock & De Maeyer BVBA | Joris J BVBA

Eltrikom Belgium N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Eltrikom Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf Eltrikom Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Verzusteringslaan 2, B-9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Eltrikom Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eltrikom Belgium N.V. is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eltrikom Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eltrikom Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Eltrikom Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eltrikom Belgium N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Eltrikom Belgium N.V., company assigned to the tax number BE03593322753. The company Eltrikom Belgium N.V. is located at the address: Verzusteringslaan 2, B-9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Eltrikom Belgium N.V. were not found.
The main activity of Eltrikom Belgium N.V. is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eltrikom Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Eltrikom Belgium N.V., open positions, location of Eltrikom Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eltrikom Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eltrikom Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eltrikom Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eltrikom Belgium N.V., employees, financial statistics.