Elma Edities B.V.B.A.

Contactgegevens Elma Edities B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elma Edities B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elma Edities B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lakenmakersstraat 30, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 558888 (015) 558888

Fax (fax): (015) 558840 (015) 558840

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elma Edities B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elma Edities B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elma Edities B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elma Edities B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elma Edities B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elma Edities B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elma Edities B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elma Edities B.V.B.A.
Products information Elma Edities B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Elma Edities B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elma Edities B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Elma Edities B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elma Edities B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Elma Edities B.V.B.A.

291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
306906. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers

Werken bij Elma Edities B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elma Edities B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elma Edities B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elma Edities B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Elma Edities B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Elma Edities B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elma Edities B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Elma Edities B.V.B.A.. Elma Edities B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elma Edities B.V.B.A.. Leave a respond for Elma Edities B.V.B.A.. Elma Edities B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elma Edities B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Elma Edities B.V.B.A.
Location of Elma Edities B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Elma Edities B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Elma Edities B.V.B.A. Elma Edities B.V.B.A.: De Roo M Surveys | DIGI-POVO FOTO POL VONCK | EMONTSPOOL MICHEROUX sa | Christiaens BVBA | De Winter BVBA

Other related companies as Elma Edities B.V.B.A.: De Roo M Surveys | DIGI-POVO FOTO POL VONCK | EMONTSPOOL MICHEROUX sa | Christiaens BVBA | De Winter BVBA

Elma Edities B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Elma Edities B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf Elma Edities B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Lakenmakersstraat 30, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Elma Edities B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elma Edities B.V.B.A. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elma Edities B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elma Edities B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Elma Edities B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elma Edities B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Elma Edities B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02075012207. The company Elma Edities B.V.B.A. is located at the address: Lakenmakersstraat 30, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Elma Edities B.V.B.A. were not found.
The main activity of Elma Edities B.V.B.A. is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Elma Edities B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Elma Edities B.V.B.A., open positions, location of Elma Edities B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elma Edities B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elma Edities B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elma Edities B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elma Edities B.V.B.A., employees, financial statistics.