Electrotechnic S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Electrotechnic S.P.R.L.
Private companiesPersonal Services • Electrotechnic S.P.R.L.

Contactgegevens Electrotechnic S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electrotechnic S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electrotechnic S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du chemin de Fer 15, B-6041 Gosselies, België

Telefoon (phone): (071) 35 78 35 (071) 35 78 35

Fax (fax): (071) 35 95 12 (071) 35 95 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electrotechnic S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electrotechnic S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electrotechnic S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electrotechnic S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electrotechnic S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electrotechnic S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electrotechnic S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electrotechnic S.P.R.L.
Products information Electrotechnic S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Electrotechnic S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electrotechnic S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Electrotechnic S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electrotechnic S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Electrotechnic S.P.R.L.

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
22110805. Dimities | Dimities
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
36510100. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh

Werken bij Electrotechnic S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electrotechnic S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electrotechnic S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electrotechnic S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KEUKENPERSONEEL VOOR HET WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van de gerechten in de keuken tijdens het weekend

Zoek naar antwoorden van Electrotechnic S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Electrotechnic S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electrotechnic S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Electrotechnic S.P.R.L.. Electrotechnic S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electrotechnic S.P.R.L.. Leave a respond for Electrotechnic S.P.R.L.. Electrotechnic S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electrotechnic S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Electrotechnic S.P.R.L.
Location of Electrotechnic S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Electrotechnic S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electrotechnic S.P.R.L. Electrotechnic S.P.R.L.: Deba Invest | DE WINNE ANN | Collivervoer Van Thuyne BVBA | Multiple Choise BVBA | live concepts

Other related companies as Electrotechnic S.P.R.L.: Deba Invest | DE WINNE ANN | Collivervoer Van Thuyne BVBA | Multiple Choise BVBA | live concepts

Electrotechnic S.P.R.L. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Electrotechnic S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf Electrotechnic S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du chemin de Fer 15, B-6041 Gosselies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Electrotechnic S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electrotechnic S.P.R.L. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electrotechnic S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electrotechnic S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Electrotechnic S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electrotechnic S.P.R.L. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Electrotechnic S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08868408203. The company Electrotechnic S.P.R.L. is located at the address: Rue du chemin de Fer 15, B-6041 Gosselies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Electrotechnic S.P.R.L. were not found.
The main activity of Electrotechnic S.P.R.L. is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Electrotechnic S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Electrotechnic S.P.R.L., open positions, location of Electrotechnic S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electrotechnic S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electrotechnic S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electrotechnic S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electrotechnic S.P.R.L., employees, financial statistics.