Electrona S.P.R.L.

Contactgegevens Electrona S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electrona S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electrona S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Aux-Cailloux, Rhisnes 34, B-5080 Rhisnes, België

Telefoon (phone): (081) 567402 (081) 567402

Fax (fax): (081) 568459 (081) 568459

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electrona S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electrona S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electrona S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electrona S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electrona S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electrona S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electrona S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electrona S.P.R.L.
Products information Electrona S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Electrona S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electrona S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Electrona S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electrona S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Electrona S.P.R.L.

7948. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
20670000. Kauwgom | Chewing gum
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
35929901. carburateurs | Carburetors
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
79299905. Entertainment groep | Entertainment group

Werken bij Electrona S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electrona S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electrona S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electrona S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Electrona S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Electrona S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electrona S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Electrona S.P.R.L.. Electrona S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electrona S.P.R.L.. Leave a respond for Electrona S.P.R.L.. Electrona S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electrona S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Electrona S.P.R.L.
Location of Electrona S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Electrona S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electrona S.P.R.L. Electrona S.P.R.L.: Sercu NV | ENTREPRISE CLEMENT DETHIER SPRL | Gregoire NV | Bestfood Grosmarkt | Ebema N.V.

Other related companies as Electrona S.P.R.L.: Sercu NV | ENTREPRISE CLEMENT DETHIER SPRL | Gregoire NV | Bestfood Grosmarkt | Ebema N.V.

Electrona S.P.R.L. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Electrona S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf Electrona S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Aux-Cailloux, Rhisnes 34, B-5080 Rhisnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Electrona S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electrona S.P.R.L. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electrona S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electrona S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Electrona S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electrona S.P.R.L. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Electrona S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03593322753. The company Electrona S.P.R.L. is located at the address: Rue Aux-Cailloux, Rhisnes 34, B-5080 Rhisnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Electrona S.P.R.L. were not found.
The main activity of Electrona S.P.R.L. is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electrona S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Electrona S.P.R.L., open positions, location of Electrona S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electrona S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electrona S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electrona S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electrona S.P.R.L., employees, financial statistics.