Electromatic Sint-Niklaas N.V.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Electromatic Sint-Niklaas N.V.
Private companiesPaper and Allied Products • Electromatic Sint-Niklaas N.V.

Contactgegevens Electromatic Sint-Niklaas N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electromatic Sint-Niklaas N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electromatic Sint-Niklaas N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Entrepotstraat 33, B-9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): (03) 7809780 (03) 7809780

Fax (fax): (03) 7772148 (03) 7772148

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electromatic Sint-Niklaas N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electromatic Sint-Niklaas N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electromatic Sint-Niklaas N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electromatic Sint-Niklaas N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electromatic Sint-Niklaas N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electromatic Sint-Niklaas N.V.
Products information Electromatic Sint-Niklaas N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03395019531
Ondernemingsnummer: 5979827880
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Electromatic Sint-Niklaas N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electromatic Sint-Niklaas N.V.
(Get full report from official database of BE for Electromatic Sint-Niklaas N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electromatic Sint-Niklaas N.V.
Addition kinds of activities for Electromatic Sint-Niklaas N.V.

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
22990508. Webbing, jute | Webbing, jute
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
39140406. Loving cups, geplateerd (alle metalen) | Loving cups, plated (all metals)

Werken bij Electromatic Sint-Niklaas N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electromatic Sint-Niklaas N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

Zoek naar antwoorden van Electromatic Sint-Niklaas N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Electromatic Sint-Niklaas N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Laat een reactie achter voor Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Electromatic Sint-Niklaas N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Leave a respond for Electromatic Sint-Niklaas N.V.. Electromatic Sint-Niklaas N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electromatic Sint-Niklaas N.V. op de google maps. Adres en contacten Electromatic Sint-Niklaas N.V.
Location of Electromatic Sint-Niklaas N.V. on the google maps. Address and contacts of Electromatic Sint-Niklaas N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electromatic Sint-Niklaas N.V. Electromatic Sint-Niklaas N.V.: Debruyne H | WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA | Weygers Interieurbouw NV | MORTIERS TOM BVBA | oryx benelux

Other related companies as Electromatic Sint-Niklaas N.V.: Debruyne H | WITDOUCK ENERGIETECHNIEK BVBA | Weygers Interieurbouw NV | MORTIERS TOM BVBA | oryx benelux

Electromatic Sint-Niklaas N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Electromatic Sint-Niklaas N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03395019531. Het bedrijf Electromatic Sint-Niklaas N.V. bevindt zich op het adres: Entrepotstraat 33, B-9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Electromatic Sint-Niklaas N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electromatic Sint-Niklaas N.V. is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electromatic Sint-Niklaas N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electromatic Sint-Niklaas N.V., openstaande posities, locatie van Electromatic Sint-Niklaas N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electromatic Sint-Niklaas N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Electromatic Sint-Niklaas N.V., company assigned to the tax number BE03395019531. The company Electromatic Sint-Niklaas N.V. is located at the address: Entrepotstraat 33, B-9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Electromatic Sint-Niklaas N.V. were not found.
The main activity of Electromatic Sint-Niklaas N.V. is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Electromatic Sint-Niklaas N.V. is not available. You also can look at reviews of Electromatic Sint-Niklaas N.V., open positions, location of Electromatic Sint-Niklaas N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electromatic Sint-Niklaas N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electromatic Sint-Niklaas N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electromatic Sint-Niklaas N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electromatic Sint-Niklaas N.V., employees, financial statistics.