Elboka N.V.

Contactgegevens Elboka N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elboka N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elboka N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Reties Heike 5, B-2460 Kasterlee, België

Telefoon (phone): (014) 851153 (014) 851153

Fax (fax): (014) 851581 (014) 851581

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elboka N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elboka N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elboka N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elboka N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elboka N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elboka N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elboka N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elboka N.V.
Products information Elboka N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09973083496
Ondernemingsnummer: 1692413330
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Elboka N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elboka N.V.
(Get full report from official database of BE for Elboka N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elboka N.V.
Addition kinds of activities for Elboka N.V.

2262. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service
79990202. Golf driving range | Golf driving range

Werken bij Elboka N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elboka N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elboka N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elboka N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van Elboka N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Elboka N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elboka N.V.. Laat een reactie achter voor Elboka N.V.. Elboka N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elboka N.V.. Leave a respond for Elboka N.V.. Elboka N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elboka N.V. op de google maps. Adres en contacten Elboka N.V.
Location of Elboka N.V. on the google maps. Address and contacts of Elboka N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Elboka N.V. Elboka N.V.: Pauwels NV | Oikonde Antwerpen VZW | Horlogerie Museum | Magic sq | mertens, erwin

Other related companies as Elboka N.V.: Pauwels NV | Oikonde Antwerpen VZW | Horlogerie Museum | Magic sq | mertens, erwin

Elboka N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Elboka N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973083496. Het bedrijf Elboka N.V. bevindt zich op het adres: Reties Heike 5, B-2460 Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Elboka N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elboka N.V. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elboka N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elboka N.V., openstaande posities, locatie van Elboka N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elboka N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Elboka N.V., company assigned to the tax number BE09973083496. The company Elboka N.V. is located at the address: Reties Heike 5, B-2460 Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Elboka N.V. were not found.
The main activity of Elboka N.V. is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Elboka N.V. is not available. You also can look at reviews of Elboka N.V., open positions, location of Elboka N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elboka N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elboka N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elboka N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elboka N.V., employees, financial statistics.