Eierveiling Poederlee N.V.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Eierveiling Poederlee N.V.
Private companiesInsurance Carriers • Eierveiling Poederlee N.V.

Contactgegevens Eierveiling Poederlee N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eierveiling Poederlee N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eierveiling Poederlee N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lichtaartsesteenweg 103, B-2275 Lille, België

Telefoon (phone): (014) 555278 (014) 555278

Fax (fax): (014) 555275 (014) 555275

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eierveiling Poederlee N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eierveiling Poederlee N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eierveiling Poederlee N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eierveiling Poederlee N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eierveiling Poederlee N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eierveiling Poederlee N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eierveiling Poederlee N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eierveiling Poederlee N.V.
Products information Eierveiling Poederlee N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Eierveiling Poederlee N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eierveiling Poederlee N.V.
(Get full report from official database of BE for Eierveiling Poederlee N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eierveiling Poederlee N.V.
Addition kinds of activities for Eierveiling Poederlee N.V.

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
01190202. Milo boerderij | Milo farm
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
59440101. Klokken | Clocks

Werken bij Eierveiling Poederlee N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eierveiling Poederlee N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eierveiling Poederlee N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eierveiling Poederlee N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Eierveiling Poederlee N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Eierveiling Poederlee N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eierveiling Poederlee N.V.. Laat een reactie achter voor Eierveiling Poederlee N.V.. Eierveiling Poederlee N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eierveiling Poederlee N.V.. Leave a respond for Eierveiling Poederlee N.V.. Eierveiling Poederlee N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eierveiling Poederlee N.V. op de google maps. Adres en contacten Eierveiling Poederlee N.V.
Location of Eierveiling Poederlee N.V. on the google maps. Address and contacts of Eierveiling Poederlee N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eierveiling Poederlee N.V. Eierveiling Poederlee N.V.: AV NV EXAMENCENTRUM | Westside bvba-Bob Moumni | MEUBELEN ROUSSEAU BVBA | B-TECH nv-sa | Zaman Alto N.V.

Other related companies as Eierveiling Poederlee N.V.: AV NV EXAMENCENTRUM | Westside bvba-Bob Moumni | MEUBELEN ROUSSEAU BVBA | B-TECH nv-sa | Zaman Alto N.V.

Eierveiling Poederlee N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Eierveiling Poederlee N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf Eierveiling Poederlee N.V. bevindt zich op het adres: Lichtaartsesteenweg 103, B-2275 Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Eierveiling Poederlee N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eierveiling Poederlee N.V. is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eierveiling Poederlee N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eierveiling Poederlee N.V., openstaande posities, locatie van Eierveiling Poederlee N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eierveiling Poederlee N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Eierveiling Poederlee N.V., company assigned to the tax number BE08868408203. The company Eierveiling Poederlee N.V. is located at the address: Lichtaartsesteenweg 103, B-2275 Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Eierveiling Poederlee N.V. were not found.
The main activity of Eierveiling Poederlee N.V. is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Eierveiling Poederlee N.V. is not available. You also can look at reviews of Eierveiling Poederlee N.V., open positions, location of Eierveiling Poederlee N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eierveiling Poederlee N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eierveiling Poederlee N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eierveiling Poederlee N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eierveiling Poederlee N.V., employees, financial statistics.