Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

Contactgegevens Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Tubize 479, B-1420 Braine-l'Alleud, België

Telefoon (phone): (02) 3845212 (02) 3845212

Fax (fax): (02) 3849866 (02) 3849866

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.
Products information Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07129272460
Ondernemingsnummer: 8795623779
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood

Werken bij Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Leave a respond for Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.. Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.
Location of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: Van Noppen Ilse | HET RUBBERHUIS BV | X-Pack SA | Ambiance Service | Nico Lelievre

Other related companies as Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L.: Van Noppen Ilse | HET RUBBERHUIS BV | X-Pack SA | Ambiance Service | Nico Lelievre

Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07129272460. Het bedrijf Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Tubize 479, B-1420 Braine-l'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., company assigned to the tax number BE07129272460. The company Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is located at the address: Chaussee de Tubize 479, B-1420 Braine-l'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. were not found.
The main activity of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., open positions, location of Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Editeurs de Littérature Biblique A.S.B.L., employees, financial statistics.