E.D.&A. Industrial Electronics NV

Contactgegevens E.D.&A. Industrial Electronics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.D.&A. Industrial Electronics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.D.&A. Industrial Electronics NV

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Energielaan 16, B-2950 Kapellen (Antw.), België

Telefoon (phone): (03) 6201818 (03) 6201818

Fax (fax): (03) 6201819 (03) 6201819

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.D.&A. Industrial Electronics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.D.&A. Industrial Electronics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.D.&A. Industrial Electronics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.D.&A. Industrial Electronics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.D.&A. Industrial Electronics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.D.&A. Industrial Electronics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.D.&A. Industrial Electronics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.D.&A. Industrial Electronics NV
Products information E.D.&A. Industrial Electronics NV

BTW identificatienummer (tax): BE03593322753
Ondernemingsnummer: 3930328369
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in E.D.&A. Industrial Electronics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.D.&A. Industrial Electronics NV
(Get full report from official database of BE for E.D.&A. Industrial Electronics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.D.&A. Industrial Electronics NV
Addition kinds of activities for E.D.&A. Industrial Electronics NV

506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
23899902. Armbanden, elastisch | Arm bands, elastic
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij E.D.&A. Industrial Electronics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.D.&A. Industrial Electronics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.D.&A. Industrial Electronics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.D.&A. Industrial Electronics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van E.D.&A. Industrial Electronics NV in sociale netwerken
Look for responds of E.D.&A. Industrial Electronics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.D.&A. Industrial Electronics NV. Laat een reactie achter voor E.D.&A. Industrial Electronics NV. E.D.&A. Industrial Electronics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.D.&A. Industrial Electronics NV. Leave a respond for E.D.&A. Industrial Electronics NV. E.D.&A. Industrial Electronics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.D.&A. Industrial Electronics NV op de google maps. Adres en contacten E.D.&A. Industrial Electronics NV
Location of E.D.&A. Industrial Electronics NV on the google maps. Address and contacts of E.D.&A. Industrial Electronics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come E.D.&A. Industrial Electronics NV E.D.&A. Industrial Electronics NV: Tentufix | Vanhecke F | Comprosoft BVBA | Puratos | spinaker sa

Other related companies as E.D.&A. Industrial Electronics NV: Tentufix | Vanhecke F | Comprosoft BVBA | Puratos | spinaker sa

E.D.&A. Industrial Electronics NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is E.D.&A. Industrial Electronics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03593322753. Het bedrijf E.D.&A. Industrial Electronics NV bevindt zich op het adres: Energielaan 16, B-2950 Kapellen (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in E.D.&A. Industrial Electronics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.D.&A. Industrial Electronics NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.D.&A. Industrial Electronics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.D.&A. Industrial Electronics NV, openstaande posities, locatie van E.D.&A. Industrial Electronics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.D.&A. Industrial Electronics NV is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is E.D.&A. Industrial Electronics NV, company assigned to the tax number BE03593322753. The company E.D.&A. Industrial Electronics NV is located at the address: Energielaan 16, B-2950 Kapellen (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in E.D.&A. Industrial Electronics NV were not found.
The main activity of E.D.&A. Industrial Electronics NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E.D.&A. Industrial Electronics NV is not available. You also can look at reviews of E.D.&A. Industrial Electronics NV, open positions, location of E.D.&A. Industrial Electronics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.D.&A. Industrial Electronics NV, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.D.&A. Industrial Electronics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.D.&A. Industrial Electronics NV, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.D.&A. Industrial Electronics NV, employees, financial statistics.