Dualis N.V.

Contactgegevens Dualis N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dualis N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dualis N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Julius en Maurits Sabbestraat 4, B-8000 Brugge, België

Telefoon (phone): (050) 332171 (050) 332171

Fax (fax): (050) 333682 (050) 333682

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dualis N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dualis N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dualis N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dualis N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dualis N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dualis N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dualis N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dualis N.V.
Products information Dualis N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dualis N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dualis N.V.
(Get full report from official database of BE for Dualis N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dualis N.V.
Addition kinds of activities for Dualis N.V.

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
792203. Theatrale bedrijven | Theatrical companies
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
20840100. wijnen | Wines
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij Dualis N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dualis N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dualis N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dualis N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

Zoek naar antwoorden van Dualis N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dualis N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dualis N.V.. Laat een reactie achter voor Dualis N.V.. Dualis N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dualis N.V.. Leave a respond for Dualis N.V.. Dualis N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dualis N.V. op de google maps. Adres en contacten Dualis N.V.
Location of Dualis N.V. on the google maps. Address and contacts of Dualis N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dualis N.V. Dualis N.V.: ALG BOUWWERKEN VERTHRIEST RENE | Coppens E | Baillien BVBA | Grolaux P-D.O. | Executive Sport Management

Other related companies as Dualis N.V.: ALG BOUWWERKEN VERTHRIEST RENE | Coppens E | Baillien BVBA | Grolaux P-D.O. | Executive Sport Management

Dualis N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dualis N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf Dualis N.V. bevindt zich op het adres: Julius en Maurits Sabbestraat 4, B-8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dualis N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dualis N.V. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dualis N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dualis N.V., openstaande posities, locatie van Dualis N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dualis N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dualis N.V., company assigned to the tax number BE04260742187. The company Dualis N.V. is located at the address: Julius en Maurits Sabbestraat 4, B-8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dualis N.V. were not found.
The main activity of Dualis N.V. is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dualis N.V. is not available. You also can look at reviews of Dualis N.V., open positions, location of Dualis N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dualis N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dualis N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dualis N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dualis N.V., employees, financial statistics.