DSG nv

Contactgegevens DSG nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DSG nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DSG nv

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Brusselsepoortstraat 8, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 421048 (015) 421048

Fax (fax): (015) 423017 (015) 423017

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DSG nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DSG nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DSG nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DSG nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DSG nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DSG nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DSG nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DSG nv
Products information DSG nv

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DSG nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DSG nv
(Get full report from official database of BE for DSG nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DSG nv
Addition kinds of activities for DSG nv

027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
35680301. Belting, ketting | Belting, chain
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service

Werken bij DSG nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DSG nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DSG nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DSG nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van DSG nv in sociale netwerken
Look for responds of DSG nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DSG nv. Laat een reactie achter voor DSG nv. DSG nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DSG nv. Leave a respond for DSG nv. DSG nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DSG nv op de google maps. Adres en contacten DSG nv
Location of DSG nv on the google maps. Address and contacts of DSG nv

Andere gerelateerde bedrijven als come DSG nv DSG nv: Scribent Pre Press Studio | Mylena Atelier | Thermco SPRL | Cardoen R | Ineltra

Other related companies as DSG nv: Scribent Pre Press Studio | Mylena Atelier | Thermco SPRL | Cardoen R | Ineltra

DSG nv is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is DSG nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf DSG nv bevindt zich op het adres: Brusselsepoortstraat 8, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DSG nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DSG nv is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DSG nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DSG nv, openstaande posities, locatie van DSG nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DSG nv is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is DSG nv, company assigned to the tax number BE04179992675. The company DSG nv is located at the address: Brusselsepoortstraat 8, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DSG nv were not found.
The main activity of DSG nv is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DSG nv is not available. You also can look at reviews of DSG nv, open positions, location of DSG nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DSG nv, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DSG nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DSG nv, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DSG nv, employees, financial statistics.