Drukkerij Roose B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Drukkerij Roose B.V.B.A.
Private companiesMembership Organizations • Drukkerij Roose B.V.B.A.

Contactgegevens Drukkerij Roose B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Roose B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Roose B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoogveld 20, B-9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): (052) 250990 (052) 250990

Fax (fax): (052) 223301 (052) 223301

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Roose B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Roose B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Roose B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Roose B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Roose B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Roose B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Roose B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Roose B.V.B.A.
Products information Drukkerij Roose B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Drukkerij Roose B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Roose B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Roose B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Roose B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Drukkerij Roose B.V.B.A.

20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij Drukkerij Roose B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Roose B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Roose B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Roose B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Roose B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Roose B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Roose B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Drukkerij Roose B.V.B.A.. Drukkerij Roose B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Roose B.V.B.A.. Leave a respond for Drukkerij Roose B.V.B.A.. Drukkerij Roose B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Roose B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Roose B.V.B.A.
Location of Drukkerij Roose B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Roose B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Roose B.V.B.A. Drukkerij Roose B.V.B.A.: Real | Telematics and Services Europe | G-Star | Cuypers Patrick SPRL | SONY CENTER GENT NV

Other related companies as Drukkerij Roose B.V.B.A.: Real | Telematics and Services Europe | G-Star | Cuypers Patrick SPRL | SONY CENTER GENT NV

Drukkerij Roose B.V.B.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Roose B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Drukkerij Roose B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hoogveld 20, B-9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Drukkerij Roose B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Roose B.V.B.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Roose B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Roose B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Drukkerij Roose B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Roose B.V.B.A. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Roose B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09378723144. The company Drukkerij Roose B.V.B.A. is located at the address: Hoogveld 20, B-9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Drukkerij Roose B.V.B.A. were not found.
The main activity of Drukkerij Roose B.V.B.A. is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Roose B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Roose B.V.B.A., open positions, location of Drukkerij Roose B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Roose B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Roose B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Roose B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Roose B.V.B.A., employees, financial statistics.