Drukkerij Goossens N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Drukkerij Goossens N.V.
Private companiesFood Stores • Drukkerij Goossens N.V.

Contactgegevens Drukkerij Goossens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Goossens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Goossens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Achterbroeksteenweg 208, B-2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): (03) 6667160 (03) 6667160

Fax (fax): (03) 6668531 (03) 6668531

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Goossens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Goossens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Goossens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Goossens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Goossens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Goossens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Goossens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Goossens N.V.
Products information Drukkerij Goossens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Drukkerij Goossens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Goossens N.V.
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Goossens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Goossens N.V.
Addition kinds of activities for Drukkerij Goossens N.V.

3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij Drukkerij Goossens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Goossens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Goossens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Goossens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Goossens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Goossens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Goossens N.V.. Laat een reactie achter voor Drukkerij Goossens N.V.. Drukkerij Goossens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Goossens N.V.. Leave a respond for Drukkerij Goossens N.V.. Drukkerij Goossens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Goossens N.V. op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Goossens N.V.
Location of Drukkerij Goossens N.V. on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Goossens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Goossens N.V. Drukkerij Goossens N.V.: Joris Jan Studieburo BVBA | FOTOCODE BVBA | Centrawas NV | Drukkerij De Bie N.V. | HERMANS, JO

Other related companies as Drukkerij Goossens N.V.: Joris Jan Studieburo BVBA | FOTOCODE BVBA | Centrawas NV | Drukkerij De Bie N.V. | HERMANS, JO

Drukkerij Goossens N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Goossens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf Drukkerij Goossens N.V. bevindt zich op het adres: Achterbroeksteenweg 208, B-2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Drukkerij Goossens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Goossens N.V. is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Goossens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Goossens N.V., openstaande posities, locatie van Drukkerij Goossens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Goossens N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Goossens N.V., company assigned to the tax number BE03236816406. The company Drukkerij Goossens N.V. is located at the address: Achterbroeksteenweg 208, B-2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Drukkerij Goossens N.V. were not found.
The main activity of Drukkerij Goossens N.V. is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Goossens N.V. is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Goossens N.V., open positions, location of Drukkerij Goossens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Goossens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Goossens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Goossens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Goossens N.V., employees, financial statistics.