Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.

Contactgegevens Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Drukkerijstraat 11, B-9240 Zele, België

Telefoon (phone): (052) 450505 (052) 450505

Fax (fax): (052) 449327 (052) 449327

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.
Products information Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05893310546
Ondernemingsnummer: 3494720458
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.
(Get full report from official database of BE for Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.
Addition kinds of activities for Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.

4911. Elektrische diensten | Electric services
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
50919905. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Laat een reactie achter voor Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Leave a respond for Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.. Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. op de google maps. Adres en contacten Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.
Location of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. on the google maps. Address and contacts of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: Color Copy Print | Inca Networks NV | Acoustilight | Fours H et C S.P.R.L. | SONQONINA asbl.

Other related companies as Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V.: Color Copy Print | Inca Networks NV | Acoustilight | Fours H et C S.P.R.L. | SONQONINA asbl.

Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05893310546. Het bedrijf Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. bevindt zich op het adres: Drukkerijstraat 11, B-9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., openstaande posities, locatie van Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., company assigned to the tax number BE05893310546. The company Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is located at the address: Drukkerijstraat 11, B-9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. were not found.
The main activity of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. is not available. You also can look at reviews of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., open positions, location of Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij De Cuyper Robberecht N.V., employees, financial statistics.